Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

7.9.2012

Meidän päivistä...

Tänään eletään jo toista lähes samankaltaista päivää viikkoihin. Tämä päivä siis noudattelee jokseenkin eilisen kaavaa. Eilen tosin käytiin suomihernarilla ja tänään cafesserien lounaalla. Päivän toiset päiväunet ovat juuri alkaneet ja minä melkein hyrisen tyytyväisyydestä. Suomi-loman aikana päiväunet jäi turhan usein puolen tunnin mittaisiksi, mikä taas langettaa väsymyksen varjon koko päivälle, minua alkoi jo hieman jännittää josko meidän pieni mies nukkuu enää ollenkaan kunnon päiväunia, nukkuuhan se.

Kotona on kaikki niin kuin aina. Jotain on siis aina rikki . Tällä kertaa selvisi keittiössämme jo pitkään olleen hajun syy, kaksi kuollutta rottaa uunissa. Luit ihan oikein, kaksi kuollutta rottaa. Rotat olivat syöneet myrkkyänsä ja menneet uunin villoihin ja jääneet sinne. Toinen oli kuulema jo ihan muumioitunut eli sen muumiorotan on täytynyt majailla jo pitkään uunin sisällä. Niin ällöttävän kamalaa, tiedän. Nyt villat on revitty irti ja ilmeisesti uudet pitäisi asentaa paikalleen, jotta uuni saadaan taas toimintaan.

Aina hieman kyseenalaisessa kunnossa ollut pesukone on kai vihdoin sanonut sopimuksensa rikki, enää kone ei pyöritä mitään ohjelmaa. Uuden osto on kai väistämättä edessä.

Muuten me vaan vauvaillaan. Illalla rouskutetaan salaattia, kun ei sitä uunia taikka hellaa ole ja päivisin käydään lounaalla. Leikitään Hipun kanssa ja nukutaan päiväunia. Kaikista hellyyttävintä on ollut koirien ja Hipun kohtaamiset.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten voi rotta päästä uuniin .Olkaa kaikessa varovaisia .Lämpimin halauksin mummi .

jenni kirjoitti...

Rotta meni uunin villoihin tai siis rotat. Sinnehän on helppo mennä ja se on kaiketi aika yleinen paikka eri jyrsijöille tehdä pesä.