Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

20.6.2012

Kotona

Aamu, päivä, ilta, yö. Minusta tuntuu etten juuri erota vuorokauden aikoja. Yö ja aamu menee nukkuessa ja torkkuessa. Illat ja aamut vauvan tankatessa, päivät ja yöt vauvan nukkuessa. Hippu nukkuu öisin pitkiä jaksoja, muutamana yönä pieni mies on herännyt vasta neljältä syömään. Mutta se on vaatinut illalta huolellista valmistautumista, jatkuvaa syömistä.

Blogitekstejeni sisältö ei vieläkään haistele uusia tuulia. Tämä viikko on oltu ihan vaan kotosalla, lähinnä makuuhuoneessa. Nukuttu ja syöty, välillä vähän seurusteltu katsoen hymynaamoja ja lukien lorukirjaa. Vauvan nukkuessa minä olen nukkunut tai katsonut koneelta ohjelmia, syönyt vähän suklaata ja juonut loputtomia määriä vettä.

Arkipäivän askareiksi on tällä hetkellä muodostuneet aamun torkkumiset sängyssä vauva kainalossa, suihku vauvan nukkuessa, vauvan aamutoimet, vauvan syömistä vähän joka välissä ja sitten ehkä kymmeneltä viimein pääsemme alas ja minä syön aamupalaa vauvan aloittaessa päivän nukkumisurakkansa. Pari tuntia siinä vierähtää koneella ja sen jälkeen olemmekin siirtyneet makuuhuoneeseen iltapäiväksi, jossa vauva jatkaa uniaan kolmen tunnin jaksoissa.

Kotona meidät pitää se, että minä en vielä oikein pääse yksin liikkeelle Hipun kanssa, vaunujen kanssa tästä ei voi lähteä minnekään ja minun pitäisi myös malttaa olla rauhassa vielä viikko tai pari.

Nyt tätä kotiäitiä kutsuu suihku jotta vauvan tankkaukseen ei tule liian pitkää taukoa.




4 kommenttia:

Annu kirjoitti...

hyvä vaan. tarvitsette lepoa ja rauhallista oloa molemmat. nämä on just niitä parhaita blogipäivityksiä - jatka samaan tapaan. mielenkiinnolla luetaan!

JenniP kirjoitti...

Ihanaa!! Kiireettömät aamut unen ja valveen rajamailla, oma tuhnuttaja kainalossa. Voin niin palata noihin hetkiin! Mikäpä kiire sieltä minnekkään ois? Kotona on parasta :)

Arja-täti kirjoitti...

Jenni ja Hippu nyt keräätte voimia tuleviin päiviin. Vaikuttaa todella ihastuttavalta kotoilulta. Ehditte maailmaa tutkimaan, nyt tankkailette ja tarkailette toisianne!
Saimme juhannussäät,aurinkoista ja lämpöä jo 20 asteen verran. Valoisat terveiset kesäpäiväntasauspäivänä! T. Arja ja Leif

jenni kirjoitti...

Niinpä, ei pidä hoppuilla. Eikä meillä tosiaan ole kiire minnekään, korkeintaan aamuisin aamupalalle :)

Aurinkoisra juhannusta!!