Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

12.10.2012

Minä kysyn, vastaa sinä.

Tuossa sivussa, ihan oikeassa yläreunassa on kysely, vastaa siihen pliis. Olisi kiva kuulla mikä siellä ruudun toisella puolella kiinnostaa ja jos ei mikään noista neljästä osu kohdalleen ja silti vaan jaksat lukea blogiani niin jätä kommenttilootaan toiveesi.

Minä kiitän ja vetäydyn makkariin katsomaan Greyn anatomiaa ja syömään Fazerin viimeistä sinistä. Voitteko kuvitella, että meillä on ollut suklaata varmaan melkein vuoden päivät koko ajan jääkaapissa, mutta nyt ihan pian se on loppu, finito? Minä en oikein osaa uskoa sitä. Sitä on siis ollut ihan hirmuiset määrät ja aina sitä on tullut lisää, ruisleipäkin on ihan finaalissa vuoden mussuttamisen jälkeen. Eniveis, tämän postauksen tärkein pointti oli tuo kysely eikä meidän suomiherkkujen määrä. Vastatkaa, ihan vaan klikkaat valintaasi ja sitten klikkaat vielä vote. Kiitos.

5 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

Meitä kiinnostaa ihan kaikki, välillä haluaisi niin kovin halata ja taas toisinaan jutut on niin hauskoja, että ihan pisi meinaa housuun tulla. Välillä tarinat ihan käsittämättömän uskomattomia ja toisinaan taas ihania, kauniita kuvia juttujen kera. Kiitos.
k&kumpp

Jukka kirjoitti...

Ja nuo teidän kuvat ovat aivan mahtavia, lämmittää mieltä täällä vesisateessa! :)

jenni kirjoitti...

Kiitos Kati ja Jukka!! Teidän kommentit lämmittää mun mieltä! Täällä on myös satanut antaumuksella tällä viikolla, useamman päivän.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jenni,

Löysin blogisi eilen jonkun toisen blogin kautta ja tulin kahlanneeksi jo koko blogin läpi! Ja sait minussa aikaan ihan hirmuisen Kenia ikävän!!!

Olen asunut Kiambussa, Nairobin lähellä puoli vuotta 2009 ollessani töissä lastenkodissa ja sen jälkeen käynyt siellä kahdesti kuukauden reissulla. Edellisestä on vaan aikaa jo melkein kaksi vuotta. Kaikki valituksen aiheesi kuulostavat niin tutuilta, että ärsyynnyn jo valmiiksi koko systeemiin (tai sen puuttumiseen), mutta silti samalla hyvällä tavalla tutulta. :)

Nyt suunnittelemassa uutta reissua lopputyön merkeissä, joko alkuvuoteen tai kesälle, riippuen muista aikatauluista. Pari-kolme kuukautta Keniaa. Ihanaa ja hirveetä :D

Terveisiä siis Mombasaan ja onnea uudesta perheenjäsenestä!
-johanna

jenni kirjoitti...

Johanna - kiitos kommentista! Voi että sitä voikin tulla hyvälle tuulelle, kun blogi saa uuden lukijan ja vielä herättää noin vahvasti muistoja. Onhan tää elo täällä aika ristiriitaista, tunteet on pinnalla vahvoina koko ajan. Karibu takaisin ja jos eksyt rannikolle niin ota ihmeessä yhteyttä!