Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

19.10.2012

Mun vauva nukkuu

Hippu on nukkunut päiväuniaan jo tunnin ja 45 minuuttia. Tuntinelkytviisi minuuttia. Mikäköhän juttu tää on? Tätä ei nimittäin ole tapahtunut ainakaan kuukauteen. Päikkärit on maksimissaan 45 minuuttia pitkät. En siis edes viitsinyt aloittaa blogijutun kirjoittamista, koska ajattelin etten kuitenkaan ehdi sitä loppuun asti saattaa ja sitten se taas jää tuonne luonnoskansioon, sitä paisuttamaan. Olisin meinaan kirjoittanut eturepusta eli mahasta. Minun mahasta. Ehkä universumi yrittää kertoa minulle ettei se ole kovin hyvä aihe. Sivupalkin kyselykin kertoo, että Kenia ja Mombasa vetää pitemmän korren.

Nyt mun vauva heräs, ihanaihana unenpöpperöinen muru. Viikonloppuja!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihan vaan ovi joka on ilman pitävä ja parin viikon päästä on aivan varmasti joka vaate homeessa, sillä se kosteus on ilmassa ja aina kun avaat niin kosteus on kaapissa. Eli kosteassa aina hyvä tuuletus on ainut esto homeelle.

T : Isi

jenni kirjoitti...

Niinpä kai, mutta ei nuo rimaovetkaan toimi. Ovet onkin melkein aina auki ja silti vaatteet, jotka on parikin viikkoa paikallaan saattavat kerätä homekerroksen pinnalleen. Yöaikaan onneksi ilmastointi kuivattaa edes vähän. Aikamoista rumbaa tämä vaatehuolto silti on.