Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

3.7.2013

Erään laskun retki

Ihan ensin, kuinka vaikeaa on vaihtaa asiakastietoihin uutta sukunimeä tai osoitetta? Onko kenelläkäön kokemusta?

Erään suomalaisen teleoperaattorin asiakkaana ei ole ollut turhan helppoa. Olen pyytänyt heiltä sitten tammikuun 2011 uuden sukunimen vaihtamista tietoihinsa. Vaihdos onnistui, mutta vain osoitteeseen, asiakasrekisterissä olen edelleen vanhalla nimelläni eli tuossakin kuvissa esiintyvässä laskussa on kaksi sukunimeä.Olen myös huomauttanut osoitteestani muutamaan otteeseen ja ennen kaikkea pyytänyt laskuni sähköisesti. Puhumattakaan niistä joka Suomi-loman jälkeisistä puhelimen datayhteyden katkaisemisista. Monta kertaa saa pyytää yhteyden katkoa, harvoin onnistuu, laskutus kyllä toimii.

Joka tapauksessa tämä kuvissa esiintyvä kirje on kirjattu 7.11.2012 Suomessa, sieltä se on seikkaillut ties minne, maaliskuussa päätynyt Lusakaan, Sambian pääkaupunkiin. Mombasaan kirje ilmeisesti saapui viime viikolla. Osoitekentässähän lukee osoite ihan oikein, mutta Kenian alapuolella häämöttävä Namibia (osoite siis vaihtui, mutta Namibia jäi asuinmaaksi Kenian ohelle) hämää postimiestä liikaa. Kuvissa Namibia on sutattu punaisella ja kuoreen kirjoitettu Kenia. Onkohan joku postimies oikein ottanut asiakseen selvittää missä asun ja millä sukunimellä, jotta kirje löytäisi perille?

Tämä kirje johtaa siinä liigassani, missä kisataan hitaiten kulkevan postin kanssa. Usein posti ei löydä perille ollenkaan ja joskus toimii kuin unelma. Jos en väärin muista niin yhden lomalaiskamuni kortit menivät Suomeen perille ihan muutamassa päivässä.

Tunnistaako joku muuten tuon viimeisen kuvan leimaa? Sambian kävijät?





Ei kommentteja: