Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

18.1.2012

Italialaiseen tyyliin


Vatsakummun esittelyä...


Häitä juhlittiin siis viinitilalla Vrede en Lust, vuoret ympäröivät paikkaa, mikä taas takasi sen, että lämpöä riitti laaksossa ja kauneutta.


Huomaavaisesti kaikille vieraille oli jaettu päivänvarjot. Psst. minullakin oli se aikeena omissa häissäni, mutta eihän noita varjoja Namibian puolelta löytynyt.



Riisisade oli aika rankka. Tuolejen selkämyksissä oli kätevästi jokaiselle kämmeneen sopiva määrä riisiä heitettäväksi.


Itse seremonian jälkeen hengailimme puutarhassa ylimmäisen kuvan puutarhassa joitain tunteja, shamppanjalinjalla. Kuuma, hiki, loputon määrä shamppanjaa = erittäin hilpeitä juhlijoita.


Illalliselle siirryttiin katetulle terassille, jossa myös tanssittin ja ilakoitiin. Mitään varsinaista ohjelmaa häissä ei ollut, kakku leikattiin, häätanssi tanssittiin, sukkanauha poistettiin ja bestman piti pienen puheen, mutta kaikki tämä oli kovin epäviralliseen tyyliin. Hääparia onniteltiin kun siihen tuli tilaisuus ja mies taisi asiasta vitsaillakin, että Suomessa onnittelua varten on jonotettava, mikä oli monen mielestä varsin kummallista. Minusta se on taas ihanan tehokasta ja toimivaa!



2 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

ihana ihana vatsa... näyttää ihanalta ja rennolta tilaisuudelta.

jenni kirjoitti...

Heh, vatsa on hieman päässyt jo laskeutumaan noista kuvista, ku ei ole kaikki Kapin herkit enää viemässä tilaa hippuselta. Tosin Suomi-loma taitaa taas kasvattaa sen uusiin mittoihin.