Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

22.5.2013

Mombasa Old Town


Ostoksille olisi tarkoitus lähteä huomenna. Yksi tuttu lähtee oppaaksi, näyttämään parhaat paikat. 


Ei siis auta kuin ajaa halki keskustan, päätyä haiseville kaduille ja pieniin piskuisiin kauppoihin, joista voi kuulema tehdä uskomattomia löytöjä. Koreja, laukkuja ja mattoja.



Muistaako joku, kun joskus aikoja sitten kerroin kuinka Mombasassa tuli maalata kaikki talot valkoisiksi ja jo ennestään valkoiset talot uudestaan, jotta kaupunkikuva olisi edes himpun siistimpi? En tiedä mikä logiikka yllä olevan kuvan maalaustalkoissa on ollut. Loppuiko maali, rahat vai mitä?







Vanhassa kaupungissa on oma viehätyksensä, harmillista vain että tämä vanha kaupunki on todella likainen, vessajätteet ovat usein kadulla ja kaikki on enemmän kuin ihanasti rempallaan.





Huomisaamuna siis pitkät housut ja lyhythihainen t-paita päällä, asenne kohdillaan ja rahat taskussa ostoksille! Näyttääkö tää jonkun mielestä unelmien shoppailupaikalta?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä voi muuta sanoa kuin tsemppiä ostosreissulle!! Asennetta tarvitaan!
Toisaalta noista puuovista, terassien kaiteista jne. näkee et kyl siellä käsitöitä osataan tehdä, joten löytöjä voi tulla...
-Jenni S.

Aila-mummo kirjoitti...

Täältä Kortteisenmäestä katsoenhan tuo kaikki muu paitsi se yksi takapiha ,näyttää ainoastaan eksoottiselta.<kaiken tämän vihreysen ja jälleen särkyneen ajoleikkurin kanssa kamppaillessa-
Nautihan nyt siellä olostasi ja uusista kokemuksista, vielä kerkeät kyllästyä tähän siistiin kotomaahan.Odotan kuitenkin innolla kotiutumistanne. rakastava mummosi.

jenni kirjoitti...

Jenni S - asenne oli kohdillaan! Juu, ja kyllä täällä perinnekäsityöläistaidot ovat ihan kohdillaan, mitä hienoimpia asioita ja erityisesti ovia tulee vastaan.

Mummo - parhaan mukaan nautitaan näistä viimeisistä viikoista! Ja siis mikä himpura sitä ruohonleikkuria vaivaa??? Kumma juttu.