Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

2.9.2011

Aamupalalla

Jo vuosikausia olen noudattanut jokseenkin samanlaista eloa aamuisin. Viime vuosien aikaan tosin aika on tuplaantunut aamutoimiin ja Turkkari on vaihtunut nettiuutisiin eikä radiosta enää juttele tutut äänet. Yhtäkaikki aamujani on leimannut aina hiljaisuus, en ole kiinnostunut ulkomaailmasta ennen kuin kahvi on juotu ja syöty muutama leipänen.

Nykyään aamujeni rauhan ovat "pilanneet" neljä vaativaista karvatassua, lähes joka aamulle haalitut puuhat. Olen silti sopeutunut ja jopa tykkään aamuistani. Muutaman kerran viikossa riennän suoraa päätä aamujoogaan meren rannalle, aaltoja kuuntelemaan. Tänään jatkoin suoraa päätä joogasta kaupunkiin. 

Meidän olisi pitänyt jo kahden kuukauden sisällä maahan saapumisesta hankkia Alien-kortit. Kortin avulla voi todistaa olevansa alien Keniassa. Humoristista, mutta hyötyjä sisältävää. Sain vihdoin myös oikeanlaisen merkinnän kuulakärkikynällä passiini. Minulla on nyt virallinen status maassa - olen mieheni huollettava. Jihaa!

Paperiasioissa meni alle tunti, kiitos paikallisen avun. Maksoimme sakot, koska emme hakeneet Alien-korttia ajoissa, mutta onneksi sakko jäi alle 10 euron.

Kuulkaas, nyt on tainnut käydä niin, että kauan odotettu rakkaussuhde Kenian kanssa alkaa kukoistamaan.

Aamupalalle ehdimme vasta vaille kaksitoista, ei niin viehättäviä leipäsiä saimmekin sitten odottaa lähes tunnin.






Oikein ihanaa syyskuuta! Täällä valmistaudutaan kesään, ihan niin kuin se ei jo olisi Mombasassa, muttamutta ne kuumat ja kosteat päivät, kun hiki valuu taukoamatta ovat vielä odottamassa.

2 kommenttia:

Miltsu kirjoitti...

Kiva että rakastumisen oireita on jo havaittavissa. Itsehän uskon vakaasti järjestettyihin avioliittoihin :) Eiks toi sun ja Kenian ookin vähän sellainen? :D

jenni kirjoitti...

Heh, järjestetty todellakin! Huhujen mukaan myös järjestetyt liitot voivat toimia, ajan kanssa!