Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

8.3.2012

"I know my boss is angry when he sees this."

Lausui puutarhurimme kun ihmettelin kylppäriremppamme lopputulosta. Rikkonainen putki korvattiin uudella, joka laitettiin tuohon kylpyammeen ulkopuolelle lattialle ja sitten siihen valettiin sementtiä päälle. Kätevää.


Kyseessä on meidän makuuhuoneen kylppäri, ikinähän tuo suihku tuossa ammeessa ei ole ollut käytössämme. Vedenpaine on siinä liian vähäinen ja vettä ei saa myöskään lämpimäksi (mikä ei sinällään ole ongelma tällä hetkellä). Joulun jälkeen suihkun putket alkoivat vuotaa ja ne vuosivat läpi katon alakertaan saakka tehden aikamoista vahinkoa välikatolle. Kodinhoitaja lähinnä siis vain käytti suihkua pestessään ammetta. Kodinhoitajaa kehotettiin jättämään ammeen pesu välistä noin kuukauden ajan ennen kuin viesti meni perille lopullisesti. Kodinhoitaja myös tiesi ettemme käytä suihkua ja että ammetta ei tarvitse pestä kolme kertaa viikossa, mutta silti jokin tökki kommunikoinnisamme, koska hän vain jatkoi siivoamista yli kuukauden päivät.


Talon omistajalla meni yli kuukausi ennen kuin hän löysi mieleisensä putkimiehen ja ratkaisun ongelmaan. En olisi kuuna päivänä uskonut, että ratkaisu on tämä. Sinällään ihan kaunis kylpyhuone muuttui hetkessä rumilukseksi. Tuo vanerilevy on myös jollain tapaa kiinnitetty tuohon kiinni, siinä oli ennen laatta, joka piti rikkoa, jotta putki saatiin liitettyä. Ikinä kukaanhan ei tutkinut, että mikä putki siellä itse asiassa vuotaa. Onko se se putki, jota kautta vesi tulee suihkuun vai se mitä kautta se poistuu. Mutta hei, huomenna se selviää kun putkimies tulee viimeistelemään tuotoksensa eli kiillottamaan tuon betonikaunokin. Mahtaa tulla komia.


Ei kommentteja: