Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

21.4.2011

Gym

Tänään piti olla treenipäivä, piti mennä salille hikoilemaan. Mutta se peruuntui, kas kummaa rakennus, jossa kuntosali sijaitsi meni sortumaan tiistaina. Se siitä kuntoilusta sitten. Aloitetaan siis asunnon metsästyksen ohella taas kuntosalin etsintä. Wuhuu! Kunniaan paikallinen rakentaminen.

Kuntosali oli puoliksi valmiissa rakennuksessa, ehkä viiden kerroksen talossa. Sali oli kolmannessa kerroksessa ja ylin kerros on luhistunut täysin kasaan ja osa on tipahtanut maahan. Ehkä siellä vielä operoidaan, mutta taidan ottaa sen verran varmasti, että rakennukseen en enää astu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

karmeeta! Onneksi et ollut treenaamassa. Miten siellä kuumuudessa voi ylipäänsä mitään treenata? Mauritiuksen reissulla kävin jumpassa ja olin pyörtyä ekan kymmenen minuutin jälkeen... Mitenköhän etelänavalla, riittääkö niillekin vain tieto kylmyydestä. Miten joku voi elää ilman lämpömittaria :)

Hyvää pääsiäistä!

Elina

jenni kirjoitti...

Aika vähäiseksi se treenaus on jäänyt, kuvittelen hikoilun tekevän tehtävänsä :)Mutta joo, ei salilla ollut ilmastointia, katossa kieppuvat tuulettimet vaan. Pitäisi ehkä alkaa pureutua tähän lämpömittarin arvoitukseen.
Mukavaa pääsiäistä sinnekin!