Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

3.4.2011

Jana = eilen

















Ilta oli eriskummallisin aikoihin. Löysimme itsemme filippiiniläisten lauantai-illan istujaisista. Karaoke oli ihan hitti, sisällä laulettiin karaokea televisioruudua apuna käyttäen, ulkona kitararan säestyksellä neljä miestä yhtä nuottikirjaa käyttäen ja taskulampulla sitä valaisten. Hentoakin hennommilla äänillä laulettiin britneyn one more time, whitney houstonia, simon and the garfunkelia. Minä istuin luultavasti koko illan suu auki tuijottaen filppareiden toimia, välillä toki kävin täyttämässä lautaselle lisää evästä, miten hyvää ruokaa filpparit osaakaan tehdä, jam!

7 kommenttia:

Arja-täti kirjoitti...

Mahtavaa tunnelmaa kuvienkin kautta.Ollaanko siellä näin hyvin kierrätykseen perehtyneitä, että rannalle jäänyt vene kukkaistutukseen? Terveisiä!

Hanne kirjoitti...

Juu kivaa kun on paljon kuvia! Hei, miten paljon siellä asuu länsimaalaisia/suomalaisia/valkoihoisia?

Anonyymi kirjoitti...

Hei!!
Minkä hintaista siellä on ruokailu ulkona?? Siis rapu oli mahtavan kokoinen toivottavasti oli hývää eikä vatsa tullut kipeeksi. Sinunkin annos näytti tosi hyvältä!!
Kuinka värikkäältä kaikki näyttää. Taikajuoma huh huh
sateisin terveisin nyt se kevät tulee! - savosta -

Anonyymi kirjoitti...

onko teidän pihassa apinoita? Laita kuvia kun koirat innostuu niistä. Tuleeko ne sisälle asti, entä ne liskot?

jenni kirjoitti...

Arja - sieltä löytyi itse asiassa ainakin neljä vesijettiä kukkaruukkuina, en sitten tiedä hivelikö ne kovin paljoa minun silmiäni.

Hanne - valkonaamoja täällä on kyllä, mutta harvemmin niihin törmää. Matilla on paljon expatteja kollegoina, joten me ollaan kyllä hengattu paljon suomalaisten kanssa.

Savoon - ruuan hinta riippuu paljon paikasta, ei täällä mitenkään hirmuisen halpaa ole, jos mennään kahdestaan syömään niin kyllä siinä 20 euroa aina menee vähintään. Vielä on siis löytämättä edukkaimmat, mutta laadukkaat paikat. Apinoita ja liskoja on yritetty tallentaa kameralle, ne on vaan niin vikkeliä ja sitten kun olisi hyvä tilaisuus on kamera ihan väärässä paikassa. Terveisiä!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia
Kenneth

Anonyymi kirjoitti...

kiva toi lettikampaus! Pitänee kokeilla Emmalle jotain vastaavaa joku päivä. Nuttura vain pään sivulle, ettei haittaa kuperkeikkoja...

herkullisia ruokakuvia! Lisää maustejuttuja :)

Ihanaa, että teillä alkois satamaan, niin meilläkin.

Elina