Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

3.4.2012

Mahani mun, rv 32


Kuten kuvista näkyy, on minuun tullut aika paljon muhkeutta lisää, vatsan muoto alkaa olla aika pyöreä. Vatsa tuntuu nyt kasvavan ylöspäin, vaikka minusta Hippunen täyttää tuosta pallosta vain yhden neljännesosan, alaoikean kulman. Siellä se aina mellastaa ja lepäilee, paukuttaa takapuoltaan vasten minun napaa ja pieniä töppösiään oikeaan kylkeeni. Kädet taas ottelee nivusiani vastaan.


Sain muuten juuri sokerirasituskokeen tulokset, puhtaat paperit, arvot kohdillaan. En saanut itse arvoja, kun en hoksannut kysyä, mutta pääasia, että niissä ei ollut mitään hälyttävää. Mussutus jatkukoon!

4 kommenttia:

Annu kirjoitti...

awww mikä massu! hyvä, että sokerirasituksen tulokset oli ok. savossa on ollut koko viikon aurinkoista ja lämpö hiipii jo iltapäivisin olohuoneen ikkunasta sisään. joko siellä sataa? kuulin huhuja. voikaa hyvin. (ps. 39 sivua, jei!)

jenni kirjoitti...

Hienoa! Synnytä sää eka, niin minä tulen sitten perässä. Ihan mahtavaa kuulla sivuista siis. Sateet on alkaneet, ylämaalla. Rannikolla kärvistellään edelleen ja odotetaan. Viime vuonnahan nämä huhti-toukokuun sateet jäi tulematta tänne (pääsadekauden sateet). Toivottavasti nyt käy paremmin. Pus ja jatka samaan malliin sivujen kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana maha!

Siivottiin varastoa ja Peksi bongasi minun äikän aineen 8g luokalta. Kerroin elämäni tärkeistä henkilöistä ja oli päässyt mukaan juttuun :)

Tsemppiä odotukseen ja kiva, että olette saanet sadetta!

T: Elina

jenni kirjoitti...

Elina -sydämiä sulle! Olen sitä ollut niin onnekas silloin, kun naapurissa asuit sinä.