Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

10.4.2012

Pääsiäisen kuvasaalis

Aloitetaan näyttävästi alati laajenevalla olemuksellani kiirastorstain illalta ennen yhteen suosikkiravintoloistamme menoa. Japsiruokaa ravintola Misonossa, jam!


Perhehetki lauantaina sohvalla, Mombasassa koirat eivät ole enää saaneet tulla sohvalle ilman kutsua. Ihmeen hyvin se on toiminut. Tosin eipä ne siinä viihdykään, kun on niin kuuma. Lyhyet hellät hetket vaan! Meidän sohva on tuommoinen leveä sänky.


Sunnuntain vietimme Kilifissä, Mnaranissa. Ihmeen pilviseltä taivas näyttää kuvassa, vaikka minä en kyllä huomannut mitään taukoa auringonpaisteessa. Itse olin varjossa koko päivän, mutta oli silti tai ehkä juuri siitä syystä just sopivan rento päivä. Uima-allasta, syömistä ja mukavaa seuraa.


Muodottomaksi muuttunut käpälä.


Maanantaiaamuna, aamulenkin jälkeen. Pitkien jäähdyttelyn jälkeen sisätiloissa tuulettimen ja kylmän makkarin avulla, Mara menee tavoillensa kangistuneena makaamaan hetkeksi tulikuumille kiville.


Toi ilmekin on niin kärsivä, että en ymmärrä tämän jokapäiväisen rutiinin tarvetta, ainakaan nyt kun lämpötilat huitelee korkealla ja maa on polttavan kuumaa, tuonne ei ole mitään asiaa ilman kenkiä.


Kuvasaldo oli erittäin niukka, olisin voinut ottaa kuvia myös siitä herkusta minkä loihdin lauantain kahvivieraille tai siitä kuinka vietimme pitkästä aikaa perjantai-iltaa kavereiden luona, kivaa vaihtelua.

En tiedä joko merimiehen ankkuroima nettikaapeli on saatu täysin korjattua, mutta netti on toiminut viime aikoina hyvin. Kolmen vuoden jälkeen meillä on käytössä lähes normaali yhteys suomalaisin standardein, kello kuuden jälkeen nopeus on jo yhden gigan tai megan tai mitä lie luokkaa, joka tapauksessa se on nopea. Olen löytänyt myös maikkarin tarjoaman katsomo.fi -palvelun ja sieltä kaksi uutta suosikkiohjelmaa. Niin kivaa katsoa kotimaisia ohjelmia, Iholla ja Viidakon tähtöset. Viidakon tähtöset kipusi heti meidän molempien suosikiksi. Mitä draamaa ja mikä irtiotto meille näistä Mombasan kuvioista!


2 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

sinä olet kaunis ! joku viisas on sanonutkin, että nainen on kauneimmillaan raskaana ja sinä ainakin todennat sen hyvin.

hieman ihmetytti tuo viidakon tähtöset, täällä meillä päin se on maailman suurin vitsi. minä en voi katsoa edes mainoksia - ei ei.

minä jäin koukkuun uutuussarjaan KOSTO. ihan pakko nähdä se, kummallista kyllä allukin jäi koukkuun siihen. mutta se on hyvä.

täällä alkaa kevätaika, jippii, uutta luonnon luomaa maisemaa ! toivottavasti muutakin uutta tiedossa kaikille, teille ainakin :)

jenni kirjoitti...

Moi, meillä on aika rajalliset nuo netin kautta näkyvät ohjelmat, näkyy lähinnä vain kotimaisia ohjelmia, joiden tekijänoikeudetkin ovat suomalaisten käsissä. Viidakon tähtöset siksi, että se on jotain niin erilaista tästä meidän maailmasta ja arjesta, sitä paitti ne kilpailijathan on kaikki niin aidosti omia itsejään, että harvemmin näkee noin peittelemätöntä käytöstä, hauskaa sitä seuratessa ainakin on ollut.