Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

12.3.2011

Jumamosi = lauantai

Hikeä ja lisää hikeä. Asuntoesittelyjä viisi tuntia. Havaintojeni mukaan paikalliset hikoilevat yhtä paljon, onkohan tämmöisellä hikoilulla terveydellisiä hyötyjä taikka haittoja? Vähintään reilua olisi, jos hikoilu ilman fyysistä aktiivisuutta kuluttaisi paljon energiaa.




Eilen illalla ikkunoita sulkiessa huomasin tämmöisen otuksen etupihalla ihan sen hippioven takana. Ilman kameraa en saanut selvää, että mikä se oli. Veikkasin hämähäkkiä, mutta rapuhan se oli ja ihan valehtelematta parin kämmenen kokoinen. Se ei tosin liikkunut sivuttain eikä edes taaksepäin vaan ihan eteenpäin olettaen, että kuvan yläreunassa on pää. Pahoittelut kuvanlaadusta, se on normaaliakin kehnompi, mutta oli pimeää ja käteen sattui pokkari. (järkkärillä olisin tuskin saanut pimeän aikaan mitään kuvaa aikaiseksi.)


Aamurutiinini ovat saaneet uuden lisän, tuon ikkunoiden availun. Kaikki talon ikkunat, ovet ja mahdolliset luukut avataan ensitoimin aamuisin ja iltaisin ennen ilmatoinnin napsauttamista taas suljetaan ikkunoita ja ovia.

Ps. Hilda on oppinut taitavaksi siilin käsittelyssä. Nykyään se kantaa niitä sujuvasti suussaan, kiepsauttaa ne ylösalaisin eikä ole milläänsäkään, vaikka siili puhisee ja pitää hirmuista ääntä. Minua hirvittää aika lailla, voi kunpa tuo siili poloinen ymmärtäisi lähteä pois täältä.

Pps.Talonmiehemme mukaan siilinliha on oikein maistuvaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jenninen, ihanaa löytää sinun uusi blogi täynnä kovin tutulta kuulostavia tunnelmia ja nenää kutkuttelevia tuoksuja. Usko pois, hajut muuttavat muotoaan ja tulevat kovin kotoisiksi. Hurjasti energiaa naapuriin, täällä eteläisessä sudanissa olen tavannut jo useamman kenialaisen ja päässyt haastelemaan swahilia. Kila la heri dada yangu, salimia mume yako.
Pia

jenni kirjoitti...

voi vitsit. tuu tänne pikavisiitille! ensi fiilikset maasta on tosissaan potenssiin sata kaikessa, tänään onneksi mombasa näytti parhaita puoliaan. kahlattiin mereen, monta sataa metriä eteenpäin ihan omalta rannalta koirien kanssa ja kylläpä oli kivaa!