Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

9.3.2011

Kahawa = kahvi

Note to myself:  Kun innostut uudesta blenderistä niin paljon, että et tee enää muuta kuin sillä ruokaa ja juomaa, niin muista edes se, että jääkahvia tehdessä täysrasvaista maitoa ei kannata hurruttaa koneella kovin kauaa. Lasin pohjalle jää vain tilkka juotavaa kahvia ja muuu on paksunpaksua vaahtoa.


3 kommenttia:

Aila mummo kirjoitti...

Jenni kulta.Sinun elosi siellä kuulostaa niin eksoottiselta täältä Kortteisenmäestä käsin. Kivaa.
Mutta ei ne jauhelihakastikkeet,kaalikääryleet ym.ole vielä ainakaan mummoloista hävinneet mutta saas näkee häviääkö meidän mummojen myötä. Odittelen Hannaa tulevaksi aivan näillä minuuteilla ja laittelen makkarakastiketta, perunamuusia ja voiporkkanoita. Voikaa hyvin ja nauti olostasi.Rakkain terveisin mummo.

Hanne kirjoitti...

Minkälainen hintataso siellä on? Verrattuna Namibiaan / Suomeen? Paljonko pitää varata matkabudjettia ;)

jenni kirjoitti...

No niiih. Täää on nyt kolmas kerta, kun yritän kommentoida. Yhteys katkeaa koko ajan eikä tietenkään tallenna kommenttilootaan mitään. Grr.

Mummo- kyllä sen tiedän, että sinun luona on aina ehtaa ja aitoa ruokaa tarjolla! Viime yönä näin unta, että olin Kivelässä lomalla. Ikävä.

Hanne - edukkaampaa on kuin Namibiassa, ainakin arkea ajatellen (ruoka, ravintolat, netti, puhelin jne...). Mitään aktiviteetteja en ole vielä harrastanut paitsi sitä kanootissa lillumista, se oli 50 shillinkiä/tunti eli 0,5 euroa. Veikkaisin silti, että matkailijoille tarkoitetut jutut on suht hinnakkaita niin kuin Namibiassakin. Pitänee ottaa selvää. Koska tuut? Tuu jo :)