Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

3.5.2011

3.5.2011

Muutto tuntemattomaan osoittautui sangen mielenkiintoiseksi, paikan omistaja oli vasta taannoin päättänyt, että tekee talosta lomatalon. Mikäpä siinä, sijainti on loistava, tuuli käy niemenkärjessä jatkuvasti, isot laivat lipuu ohi ja rannan erottaa pihasta vain portti. Kukaan ei kuitenkaan viitsinyt kertoa, että piha on täynnä kanoja ja ankkoja, ankoilla on iso pesue pikkuankkoja, tai ehkei kukaan ymmärtänyt, että meidän koirat syö ne kanaset tai vähintään katkaisee niskat. Siipikarjavaara on lukinnut meidät kaltereiden taakse terassille.

Talon omistaja, intialainen mama, häärää keittiössä, talossa ei nimittäin ole mitään keittiöön liittyvää tavaraa kuin jääkaappi. Niinpä mama saapui äsken kahden auton voimin laittamaan keittiön kuntoon. Tosin kaikki vain laitetaan kaappiin suoraan enkä tohdi sanoa, että ne pitäisi pestä ensin. Pääsen minäkin kuluttamaan aikaani johonkin, kunhan he poistuvat. Tosin just nyt minun pitäisi olla jossain ihan muualla, käymässä läpi toreja ja kauppoja etsien uuteen kotiimme huonekaluja, uunia, jääkaappia ja mitä näitä apareetteja nyt arkeen tarvitsee.

Tällä rannalla ei juuri puhelimeen puhuta, kuuluvuutta ei ole. Netti toimii kun toimii. Zeniläisen mielentilan ja minun välillä on esteenä vain tämä pirun muovituoli.

4 kommenttia:

Annu kirjoitti...

nyt on sentään koti, johon aparaatteja voi etsiä! onnea metsästykseen ja uuteen tupaan.

Unknown kirjoitti...

Juu onnea uuteen kotiin täältäkin!! ja kuvia tietty jo kuumeisena odotellaan!

Anonyymi kirjoitti...

Sekin koti tais olla merirosvojen omistuksessa, joten ei auta kuin kieltäytyä.

jenni kirjoitti...

Anonyyminä kommentoin eilen. Mutta siis merirosvojen vuokralaisiksi ei lähdetä.