Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

10.5.2011

Bora = parasta

Parasta on kaiken muun parhauden ohella toimiva ja nopea netti. Oi tätä autuutta! Tosin viikon nettipimennon jälkeen, olisi netti voinut olla pimennossa vielä muutaman päivän, tavarat tuskin löytävät paikkaansa, jos istun koneen äärellä tunnista toiseen.

Parasta on myös viileä ilma. Vettä on satanut yön ja aamun, ilma on viilentynyt huomattavasti, vielä mennään minimaalisilla vaatteilla, mutta voisin kuvitella ettei pitkähihainen paita aiheuttaisi hikikohtausta.

Parasta ei ole se, että naapurissa asustaa kovaääninen, itsepintainen ja ihan liian aamuvirkku kukko. Jessus sitä kiekumista joka alkoi aamuyöstä ja jatkui aamukahdeksaan. Kaikki mieheni korvien herkkyyden tietävät voivat kuvitella sitä kiukun määrää mitä kiekuminen sai aikaan. Mies uhkasi ampua kukon tai muuttaa pois.

Parasta ei myöskään ole valkoiset sohvat ja kurainen Hilda valkoisella sohvalla, ainakin sen kolme kertaa olen neidin solvauksien kera yhyttänyt sohvalta. Mutta, voi miten kauniilta hän siinä kerällä näyttääkään!

Parasta on tuntea olevansa kotona. Bora, bora, bora!

5 kommenttia:

Arja-täti kirjoitti...

Jenni ja Matti,toivottavasti tämä on nyt sitten se pitkän etsinnän vaatinut, teidän kotinne!Kukolle ei voi varmaan tehdä mitään,mutta hankkikaa ihmeessä korvatulpat. Kai niitä löytyy, apteekki? Onnellista oloa ja eloa teille! Terveiset kesäisen lämpimästä,luonnon vihreillä sävyillä värittämästä Turusta.

Jenni kirjoitti...

Taisin olla aiemmin turhan ajoissa: siis ONNEA UUTEEN KOTIIN! Täällä Helsingissäkin on jo yli 20 astetta lämmintä! Koivun lehdet eivät vielä ihan ole täydessä koossaan, mutta linnut laulaa ja nurmi vihertää. (ja kyllä täälläkin pesää rakentavat räksät häiritsee mun yöunta)Toivottavasti loppukesästä nähdään!

Aila-mummo kirjoitti...

Kivaa kun olete vihdoin löytäneet sen kodin. Täälläkin on ihan kiva kun on vihreät koivut ja lämmintä,ainakin toistaiseksi.Nurmeakin saa jo jopa leikata ja paljain jaloin ulkoilla.mökillekin jo mieli tekisi.Hyvää jatkoa Teille t.myös hanna ja minä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/143241/Pekingin%20ankkaa%20kotikonstein/

T. Jusbet

jenni kirjoitti...

Arja - onneksi minun eläinrakkauteni riittä myös kukoille, ja onneksi mies käyttää korvatulppia (joita sillä on aina jemmassa ainakin kymmenen paria) ja ilmastointia täysillä kukonlaulun aikaan ja juu, toivottavasti olemme nyt kotona.

Jenni - varmasti nähdään, tein eilen diilin Annun kanssa!

Mummo ja Hanna - voi Pöhheikkö, sinne kun pääsisi ihastelemaan peilityyntä järveä tai vaikka kaatosadetta terassin tynnyreistä niin mieli kyllä kiittäisi.

Jusbet -halajaako sun mielesi tota ankkaa vai oletko kenties jo valmistanut sitä? Täällä voisit päästä ihan itse sitä kynimäänkin :)