Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

30.5.2011

Wavivu akili = laiska mieli

Mieleni on laiska kirjoittamaan, päässä on kyllä pyörinyt monen monta asiaa, mutta avaimet niiden aukeamiseen ovat vielä hukassa.

Arki on ollut täynnä hyviä asioita. Koiralauman kanssa ei tylsää hetkeä tule. Martista on tullut Nallen ja Akun idoli, ne seuraa mitä Mara puuhaa ja tekevät sen sitten perässä. Nalle ja Aku jaksavat leikkiä tuntitolkulla Maran kimpussa, ja Mara-poika vain nauttii kaikesta huomiostaan. Hilda on tutulla äksyllä linjallaan ja väistelee taikka murisee. Lähtee leikkiin, jos saa tehdä sen omilla ehdoillaan. Muutaman päivän sisällä pennut ovat omaksuneet istu-käskyn, hihnan päässä kävely on oikein mallikelpoista. Vartijan mukaan yöt ovat sujuneet hyvin. Nalle vetää sikeitä ja Aku on vartijan seurana. Pennut ovat vallan ulkokoiria.

Parin päivän parasta saldoa ovat olleet uutiset Suomesta, syksyksi on tulossa ainakin kolmeen otteeseen vieraita. Elokuussa, lokakuussa ja joulukuussa! Ensimmäiset liput on jo ostettu, nyt minulla on hyvä syy pysyä täällä ja lopettaa uhoaminen Suomeen paluusta. Meidänkin Suomi-loma on varmistusta vaille lukkoonlyöty. Uusien perunoiden ja mansikkasadon aikaan aion olla paikalla.

Kotona pyörii vielä työmiehiä useampi, mutta rauha on jo ihan kulman takana. Kodinhoitajan taidot karttuvat päivä päivältä, vaikka yhä edelleen törmään jatkuvasti asioihin, jotka ihmetyttävät. Pikkuhiljaa...

Viime viikkoinen Nairobi reissu siirtyi viikolla eli torstaina lennetään sinne ja tullaan perjantaina takaisin. Lääkäriin on varattuna aika, vaikka olo on jo vakautunut, mutta niinhän se on tehnyt jo monta monituista kertaa.

Meidän kuulumiset ovat siis tällä hetkellä kovin arkisia, ihanaa!

ps. kuinka monella lukijoista löytyy kaapista masai-kengät?

Ei kommentteja: