Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

6.7.2011

Viime tingassa



Neljä kuukautta varjossa. Toiseksi viimeisenä päivänä ennen Suomen lomaa yritys saada rusketusta pintaan. Yritykseksi se jäi. Hieman punoitusta reisissä ja muuten kalvakka iho. Vedin pintaan jopa rusketusöljyä, mutta ei auttanut. Jos tänään olisin oikein tehokas, niin voisin ehtiä vielä muutaman tunnin maata auringon alla. Auringon alla oleminen on vain todella kuumaa puuhaa ellei ole rannan välittömässä läheisyydessä.

Joka kesä tullessani Suomeen ihmettelevät ihmiset valkoista ihoani ja sitä kuinka siellä Afrikassa ei ole rusketusta tarttunut pintaan. Noh, minä yleensä välttelen auringoa, vaikka nyt mielessä siintää paistatus pohjolan auringon alla. Ehkä sitten Suomessa hankin väriä. Tosin ihoni ei ikinä ole ruskettunut, minusta tulee auringossa vain punainen ja palan helposti.

Se olisi kymmenen tuntia ja sitten nousee kone Mombasasta Nairobiin, Nairobista Pariisin ja Pariisista HELSINKIIN!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suomesssa uv säteily on paljon tehokkaampaa, eli siellä sitä kannattaa ruskettua, ei suomessa.
T: Isi

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon !!!!

T: Isi, Konsta, Asta ja Mistery

Jenni kirjoitti...

No nyt äkkiä joku suomipostaus! Tunnelmia?

gatinha kirjoitti...

:)
juu, ei se kuumuus siellä oo kovinkaan houkuttelevaa. samaa kalvakkuutta päiviteltiin myös mulle silloin joskus. tosin nyt se on ollu vähän turhan kuumaa täälläkin.. josko sietoisampaa teidän loman aikaan! nauttikaa suomesta ja palatkaa levänneinä takaisin, sitten kun aika on :)