Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

13.8.2011

Lauantai!

Uskon, että vatsaan voi sattua myötätunnosta. Tiedän, että päänsäryn voi saada myötätunnosta. Mutta miten ihmeessä voin sairastua flunssaan myötätunnosta? Kiivas Zanzibarin matkan suunnittelu rakkaan ystävän kanssa torstaina toi ilmeisesti nettilankoja pitkin minulle valuvan nenän ja vilun väristykset. Ystävä siellä Suomen maalla valitteli sairasta oloaan  ja minä hetkeksi jäin miettimään, että onpa kurjaa olla töissä flunssassa ja, että omasta flunssasta on pitkä aika, ehkä jopa vuosi. Illan tullen alkoi omakin nenä valumaan ja olo meni kehnoksi. Perjantaina oli jo kunnon ärinäflunssa päällä. Nyt lauantaina seuraan miestä, joka lämmittää saunaa ja odotan kavereita kylään.

Ehkäpä vahinko lähtee kiertämään, olen nimittäin heilunut kyökin puolella lähes koko päivän. Jääkaapissa odottavat jo keitetyt rimpsluuta, katkaravut, guacamole, salaatti, pari eri dippiä ja itse maustettua tuorejuustoa sekä marinoinnissa odottavat kasvikset, jotka pääsevät grilliin kiemuravartaiksi.

Nallen juoksut ovat nyt siinä vaiheessa, että neitonen tarjoaa itseään kovin hanakasti pojille. Martti on vienyt Akusta voiton (hyvä niin, koska Aku on velipoika). Poikien leuat kalisevat ja kuolaa erittyy runsaita määriä. Aku yrittää minkä ehtii, aina valvovan silmän alla ja Martti tyytyy vaan nuuhkuttelemaan lempeästi. Niin ja kuolaa valuen. On meillä vaan mielenkiintoista täällä.

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

No voi ei! Oon niin pahoillani :( Toivottavasti oot flunssan kanssa jo voiton puolella. Täällä ollaan jo, mut jätän nyt mainitsematta nämä muut olotilat mitkä ovat seuranneet, ettet voi sympatiseerata niitä!

Vitsi mitä herkkuja! Odotan jo niin saunomista Mombasan kuumuudessa :)

jenni kirjoitti...

voiton puolella ollaan ja niiskuva nenä on enää muisto vain! sauna pysynee kuumana lokakuuhun saakka, nyt on taas aurinko alkanut paistamaan!