Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

15.4.2013

Arki

Maanantai, ihana tervetullut arkiviikko. Tutut puuhat. Hippu on ollut vatsapöpön otteessa viikonlopun, nyt ihan kuin jo alkaisi rauhoittumaan.

Kauppareissu odottaa, sormet ristissä toivon, että kaupassa olisi taas salaattia, ihan mitä tahansa vihreää kunhan vain tuoretta olisi. Rucolaa, pinaattia, kiinankaalia - kaikki käy.

Perjantaina Hippu otti useamman askeleen ilman tukea meidän pidättäessä henkeä taustalla. Se sanoinkuvaamaton ilo pienen kasvoilla uudesta taidosta on hienoa.

Kuvat on makuuhuoneesta, lempihuoneestani. Hämärä tunnelma on aina, ikkunat on verhottu parillakin kerroksella, niin pyrimme maksimoimaan ilmastoinnin hyödyn.













2 kommenttia:

Gloria kirjoitti...

Tästä tulee mun uus vakkariblogi! Mulla on suunnitelmissa muuttaa keniaan tässä puolenvuoden sisällä, ainut ero vaan että olen käynyt keniassa ja asustellut siellä lyhyitä pätkiä ja myös se, että olen kenialainen :) Ootko saanu sieltä paljon kavereita ja miten on elämä siellä käytännön tasolla sujunu? Olis kyl mielenkiintosta vaihtaa ajatuksia kyseisestä maasta ja käytännöistä! Aurinkoista päivää sinne!

jenni kirjoitti...

Hei Gloria ja tervetuloa blogini lukijaksi. Minne päin Keniaa olet muuttamassa? Mombasassa on aika rento meno, ihmiset on ystävällisiä ja tuttuja tulee helposti. Kerro ihmeessä jos voin jotenkin enemmän auttaa tai neuvoa.