Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

16.7.2012

Sunnuntai



Hippunen sai jo toiset rokotteensa keskiviikkona, perjantai ja lauantai menivät itkiessä ja pahalla mielellä, epäilen rokotteiden vaikutusta syyksi mielipahaan. Täällä rokotukset aloitetaan Suomea varhaisemmassa iässä, vakavat sairaudet ovat täällä täyttä totta ja niille altistuu kotoa poistuessa.

Sunnuntaina halusin päästä vaunujen kanssa kävelylle, vakiopuistomme ei tullut kyseeseen, koska vettä satoi aamulla niin paljon, että puiston polut ovat täyttä mutavelliä. Päätimme lähteä katsastamaan vakiopuistomme toisen osan Haller Parkin, jossa asustaa  myös paljon eläimiä. Jostain syystä kuvittelin, että siellä on tasaiset polut ja helppo maasto vaunuille. En valita, meidän vaunut toimivat täysin moitteetta, ne on niin kepoisat ja helposti kääntyvät.


Haller Parkin jättikilpparit.

   

Alla on yksi Afrikan mantereen vaarallisimmista käärmeistä, puff adder. En tiedä sen suomenkielistä nimeä, mutta ei sillä niin väliä. Uskomattominta oli, että ainakin kaksi kyseistä käärmettä asusti tämmöisessä altaassa, josta oli jokseenkin vapaa pääsy pois.


Vai mitä mieltä olette? Tuossa ne olivat ja punaisen kaiteen takaa niitä ihmiset kurkkivat. Voisiko olla, että myrkkyhampaat tai jotain vastaavaa olisi otettu käärmeiltä pois?



Yksi suosikkikaunottarista, tosin Haller Parkissa oli aika eläintarhameininki, kirahvit asuivat aidoitetulla alueella ja niitä sai syöttää maksua vastaan.


Hippunenkin oli siellä!


Hippunen, minä ja puhvelin takamus. Tässä odotellaan virtahepojen ruokailun alkamista. Heti kun hipot kuulivat kottikärryjen äänen, ne alkoivat kömpiä ja lyllertää ulos lammesta.





Iltapäivän puistossa päätti pitsa rantaravintolassa, hyvässä seurassa. Hippu siirtyi tuon kuvassa hieman epäilyttävästi käyttäytyvän herran syliin siksi aikaa, että minä pääsin syömään kerrankin kunnolla paistetun pitsan.


Oikein kelpo sunnuntai, katsottiin vielä leffa kotona. Pieni mies nukahti eilen jo aikaisin, muutaman päivän känkkis saatiin selätettyä, jihaa!

3 kommenttia:

Fresha Events Agency kirjoitti...

Peace! Stay cool and out of school...hahaha! great fun!

minde kirjoitti...

Vähän erinäköiset vaunulenkit teillä;) Tosi hauskaa seurata Hippusen kehitystä kun ikäero meidän poikasen kanssa on niin pieni, samanlaiset maitomakkarat täälläkin pötköttelee vaunuissa. Kivoja päiviä!

jenni kirjoitti...

Fredi - hope you are safe and sound next to your dearest ones :)

Minde - heh, näyttää varmasti erilaiselle, minä niin haaveilen tasaisista teistä, joita pitkin vaunuja työnnellä. Suomen lomalla aion ottaa kaiken irti vaunulenkeistä! Aurinkopäiviä sinne Suomeen!