Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

6.11.2012

Herääminen

Kyllä täällä vielä ollaan ja eletään. Hikoillaan ja vältellään aurinkoa. Huomenna ikävöidään miestä, joka loppuviikoksi lähtee Italiaan (kateus) työmatkalle. Mun aika koneella on minimalisoitunut viime viikkoina ja päivinä. Pikkumiehen aamupäikkärin aikana olen tehnyt töitä ja siinäpä se koneella olo aika on sitten mennytkin  satunnaisia facebook-vilkaisuja lukuunottamatta. Illat ovat olleet Dexterille omistettuja, mutta nyt on tiedossa useamman illan tauko, mennään tauolle Dexter. 

Jos en päädy nukkumaan Hipun kanssa illalla yhtaikaa niin ehkä saan itseni taas kartalle internettielämääni. Tosin voi olla, että peti houkuttaa. Pieni mies on nähkääs alkanut nukkumaan yönsä ilman useampaa heräämistä, mutta ennen kuutta pieni mies jaksaa myös jo herätä. Yhdessä auringon noustessa. 

Hyvää marraskuuta! Täällä on kesä jo todenteolla. Monta asiaa tiedossa tälle kuulle, isänpäivä -joillekin se ensimmäinen isänä, toisille ukkeina. Yhdet valtavan isot syntymäpäivät siellä kaukana, toisetkin syntymäpäivät vähän hillitymmällä vuosiluvulla, disko minne pääsen valvojaksi, ehkä matka sinne missä rakkaus on aina asustanut (kuka arvaa minne?), niin ja yhden pienen miehen kasvu päivä päivältä.


Ei kommentteja: