Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

9.12.2012

Puuha

Vieläkö siellä malttaa joku lukea? Pahoitteluni hiljaisuudesta. Joko ei ole aikaa, sähköä, nettiä tai sitten asiaa niin ja muistkin pätkii. Päivät kuluvat yhä kiihtyvällä tahdilla.

Mutta kuka arvaa mitä tässä on tapahtumassa?


Näitä eukalyptuspuun pätkiä oli 11.


Niitä pätkittiin reilulla otteella eri mittaisiksi pätkiksi.


Huomenna suditaan valkoista maalia pintaan, minkä jälkeen kokoaminen alkaa.


Aika iisisti ollaan vaan oltu tämä viikonloppu, katottu Dexteriä, hieman kestitty vierasta, nukuttu Hipun kanssa päiväunia, valmistauduttu tulevaan viikkoon (paljon tapahtumia tiedoss, kääks, koska mies on tietysti poissa opiskelemassa sitä kuinka toimia ja työskennellä kulttuuririkkaassa ympäristössä). Minä olen mukana yhdessä isossa sopassa, järjestämässä isoja joulujuhlia lapsille, juhlia jotka samalla tukevat muutamia apua tarvitsevia paikallisia hankkeita ja järjestöjä.

Mutta siis kuka arvaa mitä täällä on tonttuiltu?

2 kommenttia:

minde kirjoitti...

No mä tekisin noista pätkistä makeen kuusen! Jos säkin vaik tekisit kans? Munkin on pitänyt vastata sun meiliin, mutta mutta... Kiitos viestistä kuitenkin ja palajan sulle kunhan kohellus vähenee:)

jenni kirjoitti...

Hyvä Minde!! Oikein arvattu. Tavoitteena on juurikin makea kuusi, mutta mun käsityötaidot on vaan surkeat. Onneksi delegointitaidot on paremmat. Vielä kun löydetään jostain oikeanlainen jenkatanko niin kuusi saadaan kasaan. Tänään oksat ovat saaneet valkoisen maalipinnan. Ja juu, koheltakaa te rauhassa :)Niin mekin, tosin tassu-unitus on jatkunut viikon hieman ristiriitaisin fiiliksin.