Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

24.10.2014

Suunnitelma A ja B

Poikkeuksellisesti Hippu on tänään hoidossa, tuolla kipakassa viimassa heillä on turnajaiset urheilukentällä, juoksua ja sen sellaista. Ajattelin, että se olisi pojasta kivaa ja niin isänsä hänet aamulla hoitoon vei.

Minä taasen jo eilisestä asti olen ilahduttanut itseäni ajattelemalla siivoamista (ihan oikeasti), kuinka tänään pölypallerot ja mattojen punkit saavat kyytiä ja illalla on luksusta istahtaa koirakarvattomalle sohvalle. Vauva saa siis jatkaa uniharjoittelua vaunuissa, minulla olisi vielä vajaa kaksi tuntia aikaa. Tykkään siivota hiki hatussa ja hienoinen verenmaku suussa, yksin. Siivous ei ole ikinä ollut lempipuuhiani, mutta palattuamme takaisin Suomeen se on noussut mukavaksi puuhaksi. Vaikutusta varmaan on sillä, että kotimme on suhteellisen pieni, joten siivous käy nopeasti ja varmasti myös sillä, että Keniassa asuessamme kodoinhoitajamme piti kotimme niin järjestyksessä ja siistinä etten oikein osaa olla, jos on sotkua.

Ylläoleva siis suunnitelma A.

Suunnitelma B on taas vaipua internetin juovuttavaan maailmaan vajaaksi kahdeksi tunniksi, juoda hiukan lisää kahvia ja miettiä miten iltapäivän tunnit käytän mahdollisimman tehokkaasti siivoukseen. Taisin ylvästellä eilen miehelleni kuinka tänään siivoan, kun eilen jäi välistä. Torstai on meillä normisti siivouspäivä taikka ilta, vuoroviikoin, riippuen kumman vuoro on.


Ei kommentteja: