Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

15.4.2011

Kadi = kortit

Ei mennyt taaskaan niinku Strömssössä olisi mennyt. Kommentointihaasteeseen tarttuneita lupasin lahjoa postikortilla Keniasta. Ei tullut mieleen, että korttien löytyminen voisi olla niin hankalaa, no oli se. Ainoat kortit, jotka löysin parin viikon metsästyksen jälkeen olivat unohtuneet kaupan varastoon, ilmeisen selvästi jo useammaksi vuodeksi. Niitäkin kortteja löytyi vain 16. Otin ne ja toivoin parasta. Juuri kun olin saanut haalittua suurinpiirtein osoitteet kasaan niin toiseen kauppaan tuli upouusia kortteja ja niinpä viimeisimmät kommentoijat saivat/saavat hieman nykyaikaisempia kortteja. Postikonttoreita täältä miljoonan asukkaan kaupungista löytyy tiettävästi vain kaksi. Niihin itsensä löytäminen oli haaste sinänsä, kiitos miehelle, joka otti sen haasteen vastaan.




Mutta hei te, jotka saitte näitä kortteja 90-luvun alun raikkaalla tuulahduksella niin ajatelkaa asiaa niin, että se oli sillä hetkellä parasta mitä minä onnistuin käsiini löytämään ja se kertoo myös samalla jotain Mombasasta. Uskon tosin, että hotellit tarjoavat postikortteja omissa putiikeissaan, mutta minusta olisi ollut huono idea mennä sinne niitä etsimään.

5 kommenttia:

Arja ja Leif kirjoitti...

Kortti tuli eilen, joka oli aivan aito turistikortti, kiitos! Olipa mielenkiintoista noiden merellisten kuvien taustalla,hyvä että ei pahempaa sattunut. Selviät varmasti myös tuosta ameebasta! Terkkuja!

l kirjoitti...

munkin kortti tuli perille ja on tosi hieno! tällaisena retrofanina tykkään siitä enemmän kuin varmaan olisin tykännyt jostain modernista perusturistikortista (on toi keskimmäinnen alarivissä yläkuvassa)! pääsee varmasti seinälle!! kiitos paljonkortista. :)

pinja_p kirjoitti...

Kiitos kivasta norsu-kortista! Se sai hyvän paikan seinältä muiden korttien lomasta :)

Kesätyttö

http://kesatytonelamaa2.blogspot.com/
http://kesatytonkuvablogi.blogit.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset kortista Jenni! Emmakin oli oikein ylpeä saadessaan kortin Afrikasta :)

T: Elina

jenni kirjoitti...

Jihaa!! Kiva kuulla, että kortit ovat löytäneet perille kaikkien vaiheiden jälkeen. Voikaa hyvin!