Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

7.4.2011

Mazoezi = kuntosali

Pian otetaan naisesta mittaa. Parin vuoden totaalitauko lihasvoimaharjoittelussa saa katkoksen. Eilen kävimme tutustumassa saliin, vaikutti oikein lupaavalta ja laitteetkin jotakuinkin tältä vuosikymmeneltä olevilta. Tosin salilla ei ole ilmastointia, voi olla, että pökrään jo cross traineriin. Hieman ne pinkeät muskelimiehet pelottaa, eilen oli tarjolla paljon paljasta lihasta. Onneksi oma muskelimies lähtee mukaan. Urkenisikohan tästä meille uusi harrastus?

Oli siellä aerobiccia ja stepaerobicciakin tarjolla, mutta ei taida tästä mimmistä vielä sinne olla haastamaan. Tänään voisin kuulostella musavalintoja ja kuunnella biitin nopeutta. Jos Suomessakin kaikki koreografia tuotti ongelmaa niin täällä varmaan se tuottaisi vielä kahta enemmän. Vahvassa elää mielikuva siitä kuinka paikalliset lanteet muuveillaan peittoaa minut kuusnolla, enkä usko sen mielikuvan olevan väärässä ollenkaan.

Nyt sitten hieman pelonsekaisin tunnelmin odotan miestä kotiin, asennon sykevyötä rinnan alle ja arvon, että josko sitä uskaltaisi laittaa armottomasti muodot paljastavat treenihousut jalkaan.

2 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

totta mooses kehtaat laittaa - ei mitään syytä miksei. ja mukaan vaan lanteita keikuttamaan :) kiva että löytyi tuollainen sali. minä kanssa kaipaisin kovasti jotain kuntoilua - aloitinkin jo tuossa viikko takaisin mutta tällä viikolla en ole tehnyt yhtään mitään, totaalisen en yhtään mitään. ehkä minä taas aloitan kunhan tuo allu selviää omillaan.

k&kumpp

jenni kirjoitti...

niin laitoinkin :) ja olo oli mitä mahtavin, allit huutaa tuskasta tänään, muut jumitukset taitaa iskeä vasta huomenna. eilinen hien määrä oli jotain ennenkuulumatonta, piukat pökätkin oli likomärät!