Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

6.4.2011

Wakati = hetki

Keskiviikko, aamupäivä, kello lähenee yhtätoista. Takana huonosti nukuttu yö (koko yön kestänyt sähkökatkos, kuuma kuin prkl, ac ei toiminut), aamupala, pitkä keskustelu kodinhoitajan kanssa Kenian poliittisesta tilanteesta (!!), linnoittautuminen verannalle. Vettä satoi pitkin yötä, aamulla sade lakkasi ja jätti jälkeensä pysähtyneen ilman, vei tuulen mennessään ja yrittää nyt selvästi tukehduttaa minut tähän raskauteen.

Tuoksu on muuttunut, vahva maa ja rauta haisee, ei niin kovin miellyttävälle. Linnut sirkuttavat minkä ehtivät, apinat mellestää. Apinat ovat tainneet keksiä leikin, ärsytä koiraa. Ne tulee jo niin matalalle, että koirat melkein yltää, mutta sitten ne sujahtavat silmänräpäyksessä korkealla puuhun suojaan ja sekös Maraa ja Hildaa harmittaa.

Haaveilen jo iltapäivästä, kun kodinhoitaja on mennyt. Laitan ilmastoinnin täysille ja linnoittaudun television eteen. Se pahuuden pesäke alkoi toimia yllätykseksemme sunnuntaina.Arvatkaa vaan ollaanko katsottu? Kysykää vain kuinka paljon.

Istun siis tässä verannalla. Paita on likomärkä, jaloissa virtaa hiki, nenän alta tippuu pisaroita tai sujahtaa suoraan suuhun. Alan olla aika valmis tähän viiden viikon lööbäiluun. Pitäisi alkaa päästä liikkeelle.

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Mitenkä siinä laulussa sanottiinkaan.. Kuumaa, kosteaaa... Täällä on märkää, koleaa... molempi parempi.

Katsan blogi kirjoitti...

torstai, kello lähenee yhtätoista. takana hyvin nukuttu yö. sataa vettä, kevät on tullut. lumi sulaa kovaa vauhtia, vaikka lupasivat vielä kyllä pakkasiakin mutta ei nyt ainakaan. katolta tippuu vettä ihan valtoimenaan. mustarastas on tullut :). täälläkin maa alkaa haista lumen alta. meilläkin tv ja wii ahkerassa käytössä ollut kun jalkapuoli kuluttaa aikaa - toki tekee läksyjä ja lukee kokeisiinkin. ja ollaan pelattukin lautapelejä oikein :). meillä ei ihan vielä ole terassikeli, tosin terassilla puoli metriä luntakin että sen sulamista ootellessa... sumuista tänään.
k&kumpp

jenni kirjoitti...

Ihanaa kuulla Suomen keväästä, minun mielikuvissa se on niin raikas, silmut tulevat puihin huomaamatta aj sitten juhlitaankin jo jussia.

Anonyymi kirjoitti...

tukehduttaa sinut mihin?
Kenneth

Anonyymi kirjoitti...

Takerruin samaan lauseeseen.. :)

T.JenniP

jenni kirjoitti...

Heh ;) ihan vaan kuumuuden aiheuttamaan raskaaseen oloon, vatsa on pystyssä korkeintaan liiasta herkuttelusta!