Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

24.5.2011

Energiaa!

Aion puhkua energiaa tänään. Muutama projekti on jäänyt täysin vaille huomiota viime viikkoina, oikeastaan viime kuukausina. Tänään ne saatetaan ainakin alulle, toivottavasti uusin projekti jo valmiiksi. Kirjoitusprojekti saakoon muutaman lisäpäivän, jotta se kypsyisi oikeaan muotoonsa. Vaatekaappi saa armonaikaa muutamat lähitunnit, uusi kodinhoitajamme tämän päivän.

Meille on tullut kaksi työntekijää. Molemmat ovat edellisen hippitalon talonmiehen perheenjäseniä. Uusi talonmiehemme on veli, joka on osoittautunut erittäin osaavaksi, järkeväksi ja aikaansaavaksi, ehkäpä juuri runsaan työkokemuksensa vuoksi. Toinen on uusi kodinhoitajamme, entisen talonmiehen vaimo. Hän taasen on oikein herttainen ja mukava rouva, mutta miinuksena on mitätön työkokemus ja erittäin huonosti asiansa hoitanut nykyinen työnantaja (minä!). En ole opastanut tarpeeksi ja vahinkoa on ehtinyt sattua jo paljon. Vanish-merkkinen tahranpoistoaine oli kulunut eilen puisia kalusteita kiillottaessa (vanhoja, kalliita ja antiikkisia), kalusteet olivat saaneet karmaisevan lopputuloksen: tahmainen, lakaton pinta. Olipa kodinhoitaja näpsäkkänä pessyt myös leivänpaahtimen juoksevan veden alla astianpesuaineella, ei tööttää enää se leivänpaahdin. Onneksi sähköshokilta säästyttiin. Peripaikalliseen tapaan myös noin kymmenen puolentoista viikon vanhaa eri asioihin tarkoitettua pesuainetta on jo käytetty loppuun.

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Voi miten ihana kodinhoitaja! Et usko, että tosta leivänpaahtimen pesemisestä tuli mun päiväni piristys. Ihanaa! Me elämme toisaalta niin eri maailmoissa ja se pääsee täällä arjessa usein unohtumaan.

Mukava kuulla, että sinä olet jo paremmassa voinnissa. Terveisiä!
H