Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

15.5.2011

Sisi = meillä

Alkakoon asuntoturnee olohuoneella, mitään ei siis olla vielä tehty viihtyvyyden parantamiseksi, hieman jo pelottaa se että leopardikuosi ei häiritse enää silmää. Kyseistä kuosia on talo täynnä, ainakin mattojen puolesta.


Kunhan joskus saamme kontin perille asti, kartoitan hieman verhovarastoja. Valkoiset verhot raikastaisi ilmettä ehkä, vai mitä sanotte?



Takana kuvassa näkyy ruokailualue, josta pääsee keittiöön. Puinen matala pöytä päätyy television alle, sitten kun se kontti saapuu (olen luovuttanut jo toivon sen suhteen).




Keittiön erikoisuutena meillä on lattiassa mahdottoman suuret omena ja porkkana. Tykkää ken tykkää.



Joskus ehkä kaiken kattava maustehylly.


Tämän hetkinen astiastomme. Talossa löytyy kalusteita, mattoja, verhoja, lamppuja ja moskiittoverkkoja, mutta keittiö oli täysin paljas. Hellasta lähtien on kaikki hankittu itse ja kuten kuvasta näkyy astiat ovat vielä kortilla.


Kaikkia ikkunoita ja ovia vartioi kalterit, onneksi tässä talossa ne ovat ihan kauniit ja juuri mustaksi maalatut.


Tämä aparaatti pitää huolen vedestä, hanavettä ei käytetä muuhun kuin suihkussa käymiseen, astioiden ja pyykkien pesuun.


Itämaisuutta henkivät lamput ovat saaneet siunaukseni, lähes kaikki lamput talossa ovat samanlaisia.


Tässä minä näpytän konettani ja vietän vapaa-aikani.


Maisemat kotikonttoristani.

Seuraavien kuvien sisältö kielii siitä miten kovin keskeneräistä kaikki vielä on. Vai mitä te olettte mieltä noista alla olevan kuvan jampoista?


Vieläköhän tämä lautasantenni toimii? Yläkerran parveke on toinen makkarimme parvekkeista, läpiveto on taattu, ainakin niinä päivinä kun ilma ei seiso paikallaan.


Piirongin kunto ei välity kuvasta, piirongin päällä on mielenkiintoisia poliittisia lehtiä 80-luvulta.


Tässä siis hieman makupalaa, kunhan saadaan koti ojennukseen niin laitan lisää kuvia. Maanantaina lähden ompelijan kanssa kaupunkiin ostamaan kankaita. Kotitoimiston viereen on suunnitteilla laiskanlinna, koirien pedit ovat edelleen ompelematta ja meidän makkarin moskiittoverkko pitää vain linnut poissa, reikiä on sen verran paljon plus, että Mara on ottanut tavakseen sukeltaa verkon alle myös, jolloin moskiitot saavat vapaan kiitotien itseleen kohti meidän nukkuvia vartaloitamme. Aikamoisia pitoja ovat moskiitot onnistuneet pitämään.

Nyt kaikki peukut pystyyn. Pian alkaa yleareenalla lähetys jellonien aamujäältä, toivon niin, että saisin sen katsottua, koska se tarkoittaisi sitä, että illalla olisi edes pieni mahdollisuus nähdä peli. DSTV - kanavapakettiin kuuluu ainakin se 10 eri urheilukanavaa, mutta jäääkiekko ei kuulu valikoimiin niin ja ei meillä edes ole koko televisiota.

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hienolta näyttää! Tsemppiä ja voimahalaus sinulle Jenni, kyllä se siitä!! Toivottavasti matsi näkyy. Tulee jännää..

Unknown kirjoitti...

t.jenni

Anonyymi kirjoitti...

Jostain venäläiseltä netti kanavalta
näkyy. En nyt muista osoitetta, mutta google auttaa.
Eli nettitelevisio ja mm ice...
hakusanaksi.

T: Isi

Hessu kirjoitti...

Yle Areenan kautta ei ilmeisesti voi katsoa ulkomailla tuota ottelua, mutta IIHF:n sivuilla pitäis onnistua noin 7 eur maksua vastaan: http://www.iihf.com/channels-11/iihf-world-championship-wc11/tvvideos.html

Anonyymi kirjoitti...

http://livetv.ru/webplayer.php?t=ustream&c=76674&lang=en&eid=74787&lid=76674&ci=84&si=2
täältä näette.

T: Isi

Annu kirjoitti...

vihdoinkin koti. sydän <3 sydän <3. hyvältä näyttää ja vielä hyvempi siitä tulee!

Aila-mummo kirjoitti...

Näyttää jo nyt UPEELTA tuo uusi kotinne. Jääkiekosta en voi muuta sanoa kuin että nyt aamulla sitä ainskin tulee joka tuutista.Illalla en jaksanut katsoa kun olin viemässä Hannaa kotiinsa,ja harjoiteltiin Skypen käytttöä. Nyt kuulemma alkaa sataa ja on aikakin, että pääsis nurtsia ajamaan.Rakkaita terkkuja ja onnellista kotiutumista teille.

Arja-täti kirjoitti...

Jenni, kyllä nyt olette saaneet täältä katsoen upean asunnon,toivon siitä tulevan Teille kodin! "Den kliider in", onneksi meille, monta,monta kertaa.Suomalaiset ovat tänään aivan sekaisin tästä huimasta menosta. Toivottavasti saitte olla mukana! "hunajata,hunajata"-tunnelmaa terkut!

Katsan blogi kirjoitti...

voi minusta kotinne näyttää jo nyt kauniilta... ja toivon sydämestäni että kenia vielä sinulle parhaat puolensa näyttäisi. liika on liikaa, kaikessa mutta koita vielä kestää - se varmasti palkitaan. kuten suomen mm:kin, kun jaksaa odottaa - sieltä se tuli ! voimia ja iso hali teille molemmille - täällä on ikävä teitä.

K&kumpp