Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

27.5.2011

Neljä karvakorvaa

Aamu lähti loistavasti käyntiin libanonilaisen kahvilan cappuccinolla ja mansikkavohvelilla.



Kävin moikkaamassa miestä parturissa, käpytukka vedos 3. Ei kai, tällä kertaa tuli hieno tukka.



Päivän paras osuus. Hoitokoirat saapuivat, Hildan ilme kertoo kaiken. Martti rakastaa vieraita, mutta Hilda antaa aluksi kylmää kyytiä. Eipä se onneksi ottanut kuin muutaman minuutin ja Hilda lopetti ärisemisen, hoitokoirat Aku ja Nalle tiesivät heti paikkansa laumassa.


Aku ja Nalle on pian yhdeksän kuukautta vanhoja rotikan pentuja. Vielä niin herttaisen kömpelöitä liikkeissään. Aloin heti miettimäään, että mahtaako tämä sammakkoasento olla hyvä nivelille? Rotikoiden omistajat, huhuu!!


Aku on etualalla ja Nalle yrittää pusuttaa Hildaa. Mara diplomaattisena katselee taustalta nuorempien touhuja.

Minulle ei ainakaan ihan heti tylsää tule. Kai sitä agilityrataa pitäisi alkaa pihalle sitten rakentamaan. Saatiin just tarjous saunan kiukaastakin, sellainen olisi ilmatteeksi tarjolla, pitäisi vaan saada raamit ympärille ja piippu. Uima-allastakin kävin aamulla katsomassa. Semmoista muovista, jonka voi laittaa nurmen päälle. Halkaisija olisi kuusi metriä ja korkeutta noin 150cm. Altaan omistaja, ehkä minun ikäiseni nainen sanoi, että he eivät enää allasta tarvitse, koska lapset ovat kasvaneet jo niin isoiksi. Mutta ei me mun mielestä olla vielä liian isoja kumialtaalle, eihän?

Mukavaa perjantaita! Minun viikonloppuhaaveissa on rusketuksen päivittäminen, sairastelu on tehnyt minusta kalmankalpean.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kuulostaa jo paremmalta.Toivotaan että asiantila jatkuu tällaisena. Täällä ihana vaaleanvihreä kevät,joskin sais olla lämpimämpää.Voikaa nyt HYVIN jatkossakin,muta ehkä sinun lis kuitenkin käytävä vielä siellä Nairopin tutkimuksiss? Rakkain terveisin .Mummot ja Hanna

jenni kirjoitti...

Mummot ja Hanna, Nairobin matka siirtyi viikolla. Tapaaminen lääkärin kanssa on buukattu. Ja melkein viisi tervettä päivää takana :)Terveisiä!

Heta kirjoitti...

Moi Jenni!
Onpahan vain mielenkiintoista lueskella teidän kuulumisistanne sieltä kaukaa. Ero Namibiaan vaikuttaa olevan kuitenkin aikamoinen? Olette kyllä niin rohkeita seikkailijoita, kun sinne uskalsitte lähteä! Onko Matin työ suunnilleen samaa kuin Namibiassa? Teidän uusi koti näyttää niin ihanalta, oikea satulinna :)

Mitä rotikkapennun jalkojen asentoo tulee, niin ihanpa näyttää toimivalta :) Yhä edelleen ihmettelen välillä meidän Onnin asentoja, vaikka ikää onkin jo rottispojalla 3v. Tiedätkö mistä pennut ovat kotoisin? Suomestako? Varmasti riittää vilskettä ja vipinää koiralauman kanssa :)

Toivottavasti sairastelut olisivat nyt takana ja pysyisitte terveinä.
Paljon terveisiä täältä vehreästä Joensuun alkukesästä (huomisesta eteenpäin on luvattu hellettä, ihanaa).

-Heta

jenni kirjoitti...

Heta - onpas kivaa kuulla susta :) Matin työ on suurinpiirtein samaan. Nämä touhukkaat rotikat ovat ihan kenialaisia, makuuasennossa aina sammakkoina. Nauti Suomen kesästä, minä nautin sadekaudesta!