Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

1.6.2011

Masai-kengät

Tässä olisi aidot ja alkuperäiset, vuoden 2011 malliston masai-kengät. Löytyy pyöreä ja keinuva pohja, joka aktivoi automaattisesti lihaksia, joita et tiennyt olevankaan.


Näillä kengillä on ikuisuustakuu. Naulat voi käydä vaihtamassa, kun ne tippuu tai ruostuu liiaksi.


En tiedä onko masai-kengät  aina valmistettu auton renkaista, mutta ainakin viimeiset vuosikymmenet näin on tehty. Takuu perustuukin juuri kestävälle materiaalille.


Olen onneton googlaaja, harvoin löydän etsimääni tietoa, lähes aina löydän ihan jotain muuta. Yritin nimittäin löytää tietoa siitä onko masailla ollut todellakin ergonomia mielessään, kun ovat kenkiä alkaneet käyttää vai onko se ollut sattuman kauppaa, että puhjennut autorengas on löytynyt puskasta ja siitä on joku keksinyt tehdä kengät. Ja onko joku ergonomiamestari ollut safarilla ja nähnyt pyöreät kengät ja kehittänyt niistä nykyajan länkkärille sopivat masai-kengät? Onko raha kiilunut silmissä vai puhdas kulta sydämessä? En kuitenkaan lähde kritisoimaan länkkärin masai-tennareita vaan yhdyn tutkimusten tuloksiin siitä kuinka nerokkaita ne ovat.

Joka tapauksessa nämä aidot ja alkuperäiset kustantavat alle kolme euroa pari sen parin sadan euron sijaan.


2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

laita ne jalkaan ja ota sitten kuva! kelpo läpsyttimet näyttäisi olevan. kiinnostaa miten ne asettuvat jalkoihin. täällä kesäkuun eka on todellinen eka helteinen kesäpäivä. me lähdetään huomenna mökille! frisbee, sulkapallomailat, kiikarit ja lintukirja on jo pakattuna. tiedossa soutelua, saunomista, grillaamista, filtillä makoilua ja ehkäpä jopa kalaonnea testaamaan! oujea!

jenni kirjoitti...

Onhan ne ihan kelvot, tosin ihan ei osu koko jalka pohjalle, mutta mitäpä sitä pienistä. Teidän mökkireissu kuulostaa jotakuinkin täydelliseltä!