Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

17.1.2012

Getting ready - cityromantiikkaa

Yhtenä lomapäivistämme juhlittiin italialaisten ystäviemme häitä Kapkaupungin lähellä huumaavan kauniissa Franschhoekin maisemissa. Meidän majapaikkamme oli niin viehättävästi laitettu, että sain välittömän mökkikuumeen ja yritin ehdottaa miehelle, että eikä kannattaisi hankkiutua Suomen rivitaloasunnosta eroon ja sijoittaa kesämökkiin saaristossa. Mies ei tietenkään lämmennyt ajatukselle. 


Majataloon oli muuttanut kadulta kissa, joka oli mahdottoman utelias ja sosiaalinen. Kissamamma seurasi meidän puuhia herkeämättä.


Namibian hiekka on alkanut vihdoin vaikuttaa kameramme linssiin, zoomi ei toimi enää kuin tietyissä asennoissa.



Ihana, ihana majatalo. Valkoiset lautalattiat, valkoinen lautakatto, valkoiset seinät. Eikö siinä olisi ideaa, että ostaisi mökin jota vuokraisi sen ajan mitä itse ei sitä ole käyttämässä?



Kaksiviikkoisen loman aikana hippuisemme kasvoi pikkujättiläiseksi, maha pullahti aivan yhtäkkiä aikamoiseen kukoistukseen. Niin ja vatsasta tuntui tulevan samalla julkista omaisuutta, tähän asti olen onneksi lähes vain nauttinut saamastani mahahuomiosta.


Ostin muuten Kapista Froggi-merkkiset terveyskorkkarit, jotka ovat kuvassa jalassa. Niillä jaksoin hillua ja jopa tanssia häissä kahdeksan tuntia. Järjettömän hyvä lesti! Vanhat kengät ei nimittäin mene enää jalkaan. Turvotuksesta on tullut pysyvä olotila.

2 kommenttia:

Annu kirjoitti...

oih. miten minulla voi olla noin kaunis ystävä. ja massukkakin vallan suloinen. tervetuloa pohjolaan! nyt alkaa jo pakastaa ja ainakin tääl savossa sinua odottaa lumi.

jenni kirjoitti...

Lumi, lumi jee! Luinkin juuri jostain, että nyt se terminen talvi on alkanut. Nähään ihan just. Just now.