Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

28.1.2012

Kahdentoista tunnin luksus

Aloitin torstaipäivän aamulla kello kolme, matkustin kunnes olin Helsingissä perillä hotellissa ennen kello kahta yöllä. Sain harvinaisen juntin taksikuskin, joka teki täysin epäasiallisia kommentteja Helsingin päättäjistä, maahanmuuttajista ja presidentinvaaleista. Nukuin viisi tuntia Suomi-suihkupuhtaana. Aamulla riensin jo kymmeneksi Stokkan kellon alle ja illalla hiippailin takaisin hotellille kymmenen jälkeen illalla.

Enpä tiedä olisiko loma voinut paremmin alkaa. Tapasin päivän aikana neljä tärkeää ystävää, olin niin iloinen huomatessani kuinka hyvin kaikilla pyyhkii ja kuinka elämä menee eteenpäin vaikkei tietyt asiat muutukaan. Seura oli siis ihan parasta eilen, kiitokset siitä teille murut! Ehdin samalla myös hankkia hippuselle viltin, villatakin ja potkupuvun ja käydä vertailemassa vaunuja. Niin ja ostaa vauva-aiheisen kirjan, Unihiekkaa etsimässä - Ratkaisuja vauvan ja taaperon unipulmiin.

Ihan just äiti ja rakas kaunokaiseni saapuvat Helsinkiin, taidan sitä ennen pikapikaa kiiruhtaa vielä kirjakauppaan ja ihastella Helsingin pikkuputiikkien näyteikkunoita. Pohjoismaisen kauneuden tarve tuntuu olevan loputon tällä hetkellä. Tavara-ahneus ei ole vielä hellittänyt.

Ei kommentteja: