Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

8.5.2012

Valmistautumista

Kloritti sai toimia pelastajana eilisen virheelle. Melkein kaikki likaisen veden ruskeaksi värjäämä on jo jynssätty valkoiseksi, värilliset Hippusen tavarat pesin käsin miedossa pesuaineliuoksessa, kattilalla lämmitin veden ja huuhtelin ikuisuuden pesuainetta pois. Onpahan ainakin muutama lakana pestynä.

Sairaalakassiakin olen alkanut jo pakkaamaan, Hipulle. Tahtoisin ottaa kaikki söpöt vaatteet mukaan.

Liitutaululle on kirjautumassa vielä viime hetken toiveet ja puuhat ennen Hippusen syntymää. Suosikkiravintolassa pitkän kaavan mukainen illallinen, taulujen kiinnitys seinille, leffailta kotona, monta lenkkiä koirien kanssa puistossa, päiväunet aina kun huvittaa.

Laskettuun aikaan on vielä reilu kaksi viikkoa aikaa, täällä käytäntönä on odotella vain joitain päiviä lasketun ajan yli ja jos ei synnytys ala luonnollisesti niin se käynnistetään. Itse keitetty juoma tuoreesta mintusta risiiniöljyn kanssa on kuulema varma nakki käynnistymiseen, jos ei halua lääkkeillä sitä tehdä. Ei kuulosta hullummalta vaan oikeastaan ihan toteuttamiskelpoiselta, ainakin tuo minttujuoma.

Päiväunet kutsuvat, jalat ovat alkaneet taas keräämään nestettä vaikka ilma onkin pysynyt siedettävänä. Pitänee siis oikaista hetkeksi sohvalle.

Ei kommentteja: