Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

2.7.2013

Kesäkuun viimeiset

Kaksi viikkoa sitten luulin olevani tänään jossain ihan muualla. Uudessa kodissa. Yhä edelleen istun tässä saman pöydän äärellä. Olemme Keniassa heinäkuun loppuun. Muutama päätöskin on tehty, ne vain tuntuvat horjuvan pienemmästäkin.




Juhannus vietettiin viidakkotunnelmissa aivan Kenian etelärannalla. Shimonissa ja Wasinin saarella. Hippunen pääsi ensimmäiselle venereissulleen.






Viime viikolla kävimme Nairobissa. Nairobi on näyttäytynyt siellä asuvien kamujen ansiosta aika nastalta paikalta. Tosin alla oleva kuva on suosikkihotellista, muhkeiden valkeiden petivaatteiden taivaasta.


Ratsastus teeplantaasilla. Hepot sai mennä tallilla miten tykkäsivät, olivat siis vapaana. Jolkuttivat omiin karsinoihinsa kun rauhaa kaipasivat. Muuten saivat mennä miten tykkäsivät. Pienen alkukankeuden ja pelon jälkeen minäkin aloin jo nauttia ratsastuksesta. Tänään on vieläkin jalat hellänä.


Sunnuntain vietimme pikkukamun synttäreillä Mombasassa. Ihan rättipoikkipinoonväsyneinä. Hippunen ei juuri kolmiöisellä reissulla nukkunut.



Mombasassa alkaa olla taas peruslukemat lämpömittarissa, johon tässä pari kuukautta oltiinkin vain 25 asteen tietämissä. Sadekausi alkaa olla lopuillaan. Vettä on tullut pari kuukautta eikä me olla esimerkiksi uitu ollenkaan, kun on ollut liian kylmä eli siis se reipas 25 astetta.

Nairobissa oli lämpöasteita vain 15. Olin syväjäätynyt, vaikka niin siitä viileästä ilmasta tykkäänkin.

2 kommenttia:

Emppa kirjoitti...

Ma olenkin ihmetellyt, etta joko te muutitte jonnekin vai vielako olette siella. Toivottavasti hommat selkenevat kunnolla pian.

jenni kirjoitti...

Vähän samaa sitä on tullut itsekin ihmeteltyä, että missä sitä pitäisi olla :) Noh, nyt nautitaan Mombasasta vielä kuukausi ja sitten katsellaan elämää jossain ihan muualla. Hei, kävin just kurkkaa sunafrikkaan, jee!! olet taas aktivoitunut.