Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

28.7.2013

Muutto osa neljä

Tämä on se muuttamisen kaunis puoli. Hassua miten nämä viimeiset päivät Mombasassa tuntuvatkin niin erilaiselta. Majoitumme lähellä Mombasan pääsaarta. Moskeijoiden kutsut raikavat, liikenneruuhkat näkyvät, elämä kuuluu ja näkyy ihan eri tavalla kuin kotimme muurien sisällä.









3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jenni!

Olen seurannt ihanaa blogiasi äitiyslomani ja hoitovapaani aikana. Tyttäreni on muutaman kuukauden Hippusta vanhempi, joten on ollut mukava seurata toisen äiti-ihmisen elämää toisella puolella maapalloa. Itselle Afrikalla on iso rooli elämässä työn vuoksi, vaikka en ole koskaan siellä vielä käynytkään. Aloin tässä harmittelemaan, että kuinka sinun bloggauksen käy muuton myötä?! Aiotko jatkaa vielä kirjoittamista? Toivon kovasti, että saisin lukea jatkossakin mukavia kirjoituksiasi. :) Oikein hyvää jatkoa ja turvallista muuttomatkaa sinulle ja perheellesi!

jenni kirjoitti...

Heipä hei, tosi kiva kuulla sinusta, lukijaksi ilmoittautuminen tekee päivästä aina himppusen paremman! Tuskin kirjoittaminen ja bloggaus jää kokonaan kuvioista pois, en ole vielä asiaa kummemmin pohtinut, päivä kerrallaan-mentaliteetti on syvällä minussa. Mieltä tosin aina välillä kutkuttaa ajatus jonkinlaisesta uudistumisesta. Minulla heräsi myös uteliaisuus sinusta, millaista työtä teet?

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla, että et lopeta kokonaan kirjoittamista. :) Olen mmt-opettaja, ja suurin osa oppilaistani on kotoisin Afrikasta. Näin olen Afrikka on ollut läsnä elämässäni päivittäin usean vuoden ajan. Nyt kotona ollessa olen halunnut seurata muutamaa Afrikkaan liittyvää blogia, jottei vieroitusoireita pääse syntymään liiaksi. :)
Niin ja gradunikin liittyi erääseen Afrikan maahan, joten jonkinlainen hullaantuminen kyseiseen maanosaan on kyseessä. Eiköhän me jossain vaiheessa lähdetä tutustumaan ainakin safarimaisemiin, kunhan tytär vähän kasvaa.