Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

30.12.2011

Sweet Ocean View


Viime yönä nukuin maksimissaan kolme tuntia ja nekin kieriskellen kuumuudessa, koska sähköt olivat poikki. Silti tänään Kapiin saapumisesta lähtien minulla on ollut energisempi olo kuin aikoihin. Voi, sitä raikasta ilmaa heti lentokentällä, Atlantin valtamerellä on puolensa.


Ensimmäiset kolme yötä ennen Namibiaan siirtymistä olemme aivan ihastuttavassa paikassa. Meillä on oma huone kylpyhuoneella ja yhteinen tila toisen huoneen kanssa, joka on sisustettu niin viehättävästi ettei minun edes tekisi mieli poistua täältä. Eikä siinä toisessa huoneessa edes ole ketään. Luksusta.




Netti on uskomattoman nopea. En muistanutkaan, että tämä surffailu voi olla näin mielekästä puuhaa.


Eipä mulla muuta kuin että virtaa tuntuu nyt piisaavan. Mukavaa vuoden viimeistä perjantai-iltaa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta näyttää!! nauttikaa ja voikaa hyvin tämän vuoden viimeisiä hetkiä. - sateisesta savosta -

Unknown kirjoitti...

Ihanaa ihanaa Jenni! Olen onnellinen (ja hieman kateellinen) puolestanne)! Valokuva todentaa, että matkalaukkua ei ole vielä avattu, mutta läppärit sentään on jo kytketty nettiin ;) Nauttikaa! Siellä Sea Pointissa olen syönyt elämäni parhaan kasvispitsan italialaisravintolassa pääkadun varrella. Vink vink, jos mieli tekee.

Unknown kirjoitti...

t.jenni

jenni kirjoitti...

Hehei - läppäri ja netti hautautui hetkeksi laukun pohjalle. Terveisiä kummallekin takas kylmästä ja sumuisesta Swakopista. Olikohan se Jenni Primi Piatti missä söit sen pizzan? vai oliko se ihan siinä Sweet lemonin alapuolella?

Unknown kirjoitti...

Heti siinä alapuolella se oli.