Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

17.6.2012

Kirjahelpotus


Jos äidin apu oli korvaamaton vauvan kanssa ensimmäisinä viikkoina niin oli myös oikein helpottavaa saada täydennystä erinäisiin "Suomi-varastoihin". Ehkä eniten Hipulle tarkoitettujen tuomisten ohella odotin kirjoja. Tai ehkä kuitenkin suklaata ja ruisleipää, mätitahna maistui pitkän tauon jälkeen ihan vaan suolalta - mikä pettymys entiselle mätitahnafanille.Yhtäkaikki, jokainen tuliainen oli niin tervetullut ja haluttu.


Olen vähän silmäillyt Elina Hirvosen muistiinpanoja Afrikasta, luettavana on tällä hetkellä  Seija Vilenin Mangopuun alla. Kirja kertoo naisesta, joka liittyi nuorena Hare Krishnaan. Olen vasta puolessa välissä, joten en kommentoi kirjaa sen enempää kuin, että toivoisin olevani jo valmis sen kanssa, jotta pääsisin lukemaan seuraavaa. Rakastan sitä tunnetta, kun valitsee seuraavaa luettavaa kirjaa ja kaikki vaihtoehdot kutkuttaa mieltä paljon.


2 kommenttia:

Miltsu kirjoitti...

Mä tapaan varmaankin parin viikon päästä toisen noista Vuoden mutsi kirjoittajista :) Hän avasi yhden toisen suomalaisen naisen kanssa viime viikolla suomalaisen design liikkeen Reykjavíkiin enkä malta odottaa että pääsen käymään siellä. Kerro sitten onko ostamisen arvoinen kirja :)

jenni kirjoitti...

Minä olen lukenut hänen blogiaan, josta sain kovasti lohtua etenkin raskausaikana. Kirjaa en vielä ole lukenut, mutta se on jonkinlainen opas äideille, sanomana se, että ei tartte suorittaa liikaa ja on ihan ok olla ihan normaali ihminen vaikka onkin äiti. Hyvää juhannusta!