Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

27.10.2012

Lauantaiaamuna

Lauantaiaamu, kello jo melkein kahdeksan ja talo on ihan hiljainen. Outoa. Minä olen yksin hereille, aamupalalla. Ihan yksin. Outoa.

Aamupalalla yksin siksi, koska olen menossa töihin. Ihan vain yhtä asiakasta tapaamaan. Jo joitain viikkoja olen tehnyt töitä aina tunnin siellä ja toisen täällä. Hipun päiväuniaikaan ja nyt kun mies on kotona. Outoa, mutta hyvällä tavalla.

Vieras, yksi ystävä Namibian ajoilta on yläkerrassa nukkumassa myös. Päivän suunnitelmana on lähteä katselemaan Intian valtamerta. Mikäs siinä. Mukavaa lauantaita sinnekin!

3 kommenttia:

Aila-mummo kirjoitti...

Kiitos. Meillä pieni pakkanen.Siis kiva ilma.Minäkin lähdössä"lenkille" ainakin postilaatikolle asti.Polvet,(kiitos fysioterapian) jälleen melko kävelykunnossa.Kivaa päivää merellä.toivottaapi Aila mummo

Maaria kirjoitti...

Hiljaisuus kai tarkoittaa sitä että Hippu myös nukkui?

En tiedä ootko nähnyt tätä sivua?

http://www.sairaslapsi.com/lapsen-kasvu/pojat-0-5-v

Sen pitäisi antaa vähän suuntaa kasvusta, Noel tosin on aina ollut painon puolesta tuolla pieni-luokassa ja silti joutui kasvukontrolliin...

Ihanaa päivää sinne puolelle palloa, Intian valtameri kuulostaa ihanalta <3

jenni kirjoitti...

Mummi- päivä oli hyvä meren äärellä, ihan rannalla pysyttiin. Hyvä kuulla, että polvi on parempi. Kiva olisi kuulla, että mitä ne siellä fysiossa ovat tehneet.

Maaria - itse asiassa juuri viime viikolla törmäsin jossain niihin taulukoihin ja sinne sai iha itse laittaa oman vauvan tiedot, mielenkiintoista oli. Ja juu, uni on tasoittunut ainakin viime öinä. Aika mahtavaa herätä aamulla niin että on nukkunutkin. Terveisiä!