Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

23.10.2012

Makuuhuoneessa

Miten nämä kuvat näyttää kännykän ruudulla niin teräviltä ja selkeiltä ja täällä koneella ne on ihan sumuista mössöä? Noh, leikitään että sumuisuus on vaan makuuhuoneeseen kuuluva unenomainen ominaisuus. (Niin ja yhä edelleen meidän kamerat on lähes toimintakyvyttömiä kiitos Mombasan kosteuden kasvattaman homeen kameroiden sisälle. Siksi siis kännykkäkuvilla mennään.)


Makuuhuone on mun lempipaikka meidän kotona. Ainut vaan, että siellä alkaa olla turhan kuuma päiväsajan hengailuun ilman ilmastointia. Yllä olevassa kuvassa näkyy hyvin tyypilliset kaappien ovet täällä päin maailmaa. Tuommoiset rimaovet, ilma vaihtuu paremmin, mutta en ole ihan varma olisiko kuitenkin parempi jos ilma ei pääsisi vaihtumaan ja kosteus ei niin pääsisi sisälle.


Makuuhuoneessa on kahteen suuntaan parvekkeet, läpiveto tulee tarpeeseen. Välillä tosin on sellaisia päiviä, että ei tuule ollenkaan, on vain seisova, tiheä ja kuuma ilmamassa jumahtanut paikalleen.


Tuossa laatikostossa on Hipun vaatteet, kaikki käyttövaatteet. Oikeastaan vain kolme ylintä on käytössä, päällimmäisessä on bodyt, toisessa yöasut ja kolmannessa alaosat. Alimmaisessa on pitkähihaisia, niitä ei täällä tarvitse.


Viime viikonloppuna Hipun sänky muutti paikkaa, erilleen meidän sängystä. Hyvä on ollut ratkaisu ainakin tähän mennessä, yöheräämiset ovat vähentyneet huomattavasti. Miten onkaan hyvä nukkua yli kaksi tuntia yhtä soittoa? Erittäin hyvä. Ollaan nukuttu jopa kuusikin tuntia. Mutta joo, ei nyt kehuskella liikaa. Vihaan suomalaista sanontaa "Kel onni on, se onnen kätkeköön!", mutta liian hyvin sanonta tuntuu toisinaan pitän paikkansa.


Mielessä on ollut useasti kirjoittaa Hipun nimiäis - ja kastejuhlalahjoista, niin hienoja juttuja sieltä tuli. Näissä kuvissa epäselvänä näkyy ehdottomasti maininnan arvoinen lahja. Omaperäisin ja niin mahtava lahja. Ehkäpä seuraava postaus voisi olla tuosta lahjasta.

Ei kommentteja: