Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

11.10.2012

Msambweni meets Swahili Style


Muutaman viikon takainen reissu Msambweniin oli niin rauhaisa kokemus silmille, kaikki oli niin seesteistä, valkoista ja sointuvaa. Kaunista, viipyilevää, rosoista ja ronskia kuten tuo yläkuvan sänky, joka oli ihan samasta sementistä valettu kuin lattiakin.




Kylpyhuoneessa jatkui sama sementtityyli, mitään irtokalusteita ei ollut vaan kaikki oli tehty yhdellä kertaa. Alemman kuvan oikeassa alalaidassa näkyy hiukan hyllyt, jotka olivat ylös asti koko huonekorkeuden verran. Peilikuvasta näkyy hiukan sumeasti kuinka vaatetangot oli nekin tehty samasta sementistä.





Kylpyamme löytyi kylpyhuoneenn päästä, samalla kertaa valettu tämäkin, amme oli suht syvä vaikkei se kuvasta oikein välitykään.





Villamme ovi on taattua rannikon swahili-tyyliä, tosin perinteinen swahili-ovi olisi tumman puun värinen.


Paikkaan mahtuu korkeintaan 20 henkeä kerrallaan, Msambwenissä on kolme yksityistä villaa ja yksi ns. päätalo, jossa on ehkä kolme huonetta. Meillä oli oma villa käytössä.



Ihan joka viikonloppu ei Msambweniin voi mennä eikä oikein edes kerran vuodessa, mutta kerran elämässä kyllä. Tosin minä kyllä tahtoisin mennä jo uudestaan, ehkä silloin vain paikan taika haihtuisi. Höpöhöpö, eikä haihtuisi, ei auta kuin jäädä odottamaan seuraavaa kertaa kun erikoistarjous osuu eteen.

2 kommenttia:

Aila mummo kirjoitti...

Uskomattoman UPEETA
Varsinkin kun näitä katsoo, tämän harvinaisen RUMAN syksyn keskellä.

jenniuu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.