Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

21.3.2011

Mboka = kasvissyöjä

Olen odottanut tätä hetkeä. Nyt se tapahtui. Mies soitti ja sanoi, että haluaisi lihaa. Kaksi kertaa olen ostanut lihaa Keniassa ja valmistanut miehelle ruokaa. Lähellä sijaitsevan Nakumatin vieressä oleva lihakauppa ei ole vakuuttanut sen jälkeen, kun näin erään toisen lihakaupan. Sinne on liian pitkä matka ihan vain lihaa ostamaan, joten kotona on kiltisti syöty kasviksia ja salaattia. Viikonloppu meni ilman lihaa, paitsi kyllä minä miehelle aamuisin paistoin pekonit. Lauantaina söimme sushia, mies jopa tilasi itselleen merileväkeiton alkupalaksi, mikä hämmästytti meitä molempia, miestä hieman enemmän.

Tänään mies kävi pikavisiitilla lounastauolla, kodinhoitajamme oli loihtinut kasvispataa meille. Äsken valmistin linssikeittoa illalliseksi, molemmille maistuvaa, mutta mies halajaa lihaa. Aikoo käydä Nakumatin kautta katsomassa josko pakastimesta löytyisi chicken wingsejä. Toivotaan parasta.

Niin ja aika usein me ollaan ulkona syöty, lähes poikkeuksetta miehen lautaselta löytyy silloin lihaa, ei tässä nyt totaalisen hipeiksi olla ryhdytty.

Ei kommentteja: