Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

16.3.2012

Hormonihäiriön piikkiin, rv 29+5

Kerta olen lähtenyt tähän itseni esittelyyn mukaan, niin jatketaan kunnialla sitten eteenpäin. Eilisillan kuvasaldosta muutama otos. Olemme juuri lähdössä syömään miehen pomon perheen kanssa. Päälle valikoitui miehen tuoma mammahame Sveitsistä ja Kapista löydetty etelä-afrikkalainen venyvä mammatoppi. Namibian Windhoekista sandaalit, jotka olivat vielä liian isot neljä kuukautta sitten. Eikä sandaaleissa ole mamma-etumerkintää, huoh.


Tuima ilme johtui siitä, kun kaukosäätimet eivät totelleet. Täydelliset naiset ovat alkaneet viikko sitten ja eihän tuota ohjelmaa voi jättää välistä, joten tallennettaksi sitä yritin saada. Nyt minulla on jo kaksi vanhaa lempisarjaa kun tulee televisiosta, täykkärit ja greyn anatomia. Pitäisi vissiin alkaa hieman laajentamaan tätä vuosikausia pysynyttä linjaa. Tosin viime aikoina olen alkanut katsomaan BBC:n Knowledge -kanavaa, kun sieltä on alkanut muutama mielenkiintoinen sarja ihmisruumiista kuten inside human body.

Yläkuvassa vatsa näyttä aika paljon muhkeammalta, vaikka muhkea se on tässä alakuvassakin. Hippunen voi ilmeisen hyvin, vielä on tilaa myllätä ympäriinsä, mun mielestä Hippu ei juuri keskivatsaa korkeammalle sijoitu, mutta silti vatsa on alkanut tehdä hirmuista loppukiriä laajeten joka suuntaan.

Tänään, jälleen kerran, putkimieheet tai mitkä lie työmiehet ovat kylppärimme kimpussa, nyt ne kamalat betonisementtiputkieristeet saavat laatoituksen. Ihan kiva, kai. Mutta se tarkoittaa sitä myös, että olen nalkissa kotona. Illalla olisi jo jonkin sortin perinteeksi muodostunut grillaus (ei kyllä se braai minun suuhuni on) kavereiden luona, he ovat rakentaneet uima-altaan viereen baarin ja aina kun sinne menee on toivottavaa viedä uusi drinkkiresepti. Me olemme lanseeraaneet sinne jo Bloody Maryn, Irish Coffeen ja Tequila Sunrisen, tai siis mies on. Bloody Mary ja Tequila Sunrise ovat olleet menestyksiä. Minä juon mangosmoothieta ja vettä. Parasta on kuitenkin ilmapiiri, baaripariskunnan mies ei käytä alkoholia ollenkaan, joten meno on aina jokseenkin mukavaa, ei niin humalahakuista kuin yleensä täällä, vaan kivasti rentoa.

Oikein paljon aurinkoa sinne Pohjolan viikonloppuun ja kaikkialle maailman ääriin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania Ihania kuvia!!
Äläkä syö pellavansiemeniä.

jenni kirjoitti...

Ei oo paljoa pellavansiemeniä täällä näkynyt, joten ei huolta. Siemeniä ja pähkinöitä tulee kyllä muuten syötyä lähes päivittäin, unikkoa, seesamia, manteleita, hasselia ja saksanpähkinää.