Ristiriitaa. Vuodatusta. Tuen ja turvan tasapainoilua. Jäsenneltyä, mutta tiuhempaan jäsentelemätöntä.
Lokeroimista ja sen vimmaista vastustamista. Ihan varmasti jatkuvaa hikoilua.

23.3.2012

Järki jätti

Järki jätti tai suli tai paloi poroksi, miten vain. Tämä kuumuus ja sähkökatkot vei mielen jonnekin, jossa voi vielä hengittää hikoilematta eli jonnekin kauas. Koko elo on kuin hidastunutta filmiä, jopa Hilda on linnoittautunut sisälle, koska ulkona on vielä kuumempi. Koirat makaavat pitkin lattioita ja nukkuvat, kaiket päivät.

Viime päivät ja yöt ovat olleet myös täynnä sähkökatkoja. Tänään aamulla sähköt sitten palasivat, mutta jännite oli jäänyt puoleen väliin. Tuulettimet pyörivät alle puoliteholla, jääkaapissa paloi himmeääkin himmeämpi valo. Onneksi mikään laite ei mennyt rikki tuon väärän sähköjännitteen takia. Kaksi viime yötä on mennyt pyöriessä sängyssä, unta etsien ja sähköä rukoillen, minulle ilmastointi on välttämätön. Tämä ihanainen lämpöpatterini vatsalla pitää myös huolen siitä, että selinmakuu ei enää tule kysymykseen, kyljelläni ollessa olisi pidettävä tyynyä ainakin polvien välissä ja arvatkaa vaan kuinka kuumaa puuhaa se on.

Viime päivät olen yrittänyt pyöriä muualla kuin kotona, paikoissa, missä on omat generaattorit ja ilmastointi. Niitä ei vaan tässä lähiympäristössä ole liian montaa.

Puutarhurikin päivitteli tänään kuumuutta, ensimmäistä kertaa. Puutarhuri sanoi, että on käytävä useasti kylmässä suihkussa, että jaksaa. Puutarhuri myös lausui sanat, joihin aion takertua kuin viimeiseen oljenkorteen. " Sateet alkavat ihan pian."

Ei kommentteja: